Ηράκλειο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Πένυς που σκοτώθηκε σε τροχαίο (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Πένυς που σκοτώθηκε σε τροχαίο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου όπου συνέρρευσε πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά την χαμογελαστή αθλήτρια
  •  «Πέπλο» θρήνου για την 22χρονη αθλήτρια που «έσβησε» πρόωρα
  • Στο πένθος η κοινωνία των Αρχανών
  • Αποχαιρέτισαν το λαμπερό κορίτσι με τις σημαντικές διακρίσεις
  • Οδύνη και στην οικογένεια του ΚΟΗ

Μέσα σε ανείπωτη οδύνη είπαν σήμερα Δευτέρα, 27 Μαρτίου το στερνό «αντίο» στην αδικοχαμένη Πένυ Μουλιανάκη συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και συνάδελφοι της 22χρονης αθλήτριας, η οποία βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου - Αρχανών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου όπου συνέρρευσε πλήθος κόσμου για  να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά την χαμογελαστή αθλήτρια.

«Για την οικογένεια του ΚΟΗ ξημέρωσε μια εφιαλτική μέρα. Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, την Πένυ μας, με τον χειρότερο τρόπο. Η Πένυ υπήρξε για χρόνια αθλήτρια του συλλόγου μας, με σπουδαίες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα, διεθνή meeting και κλήσεις από την εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός του προπονητικού μας team και η μητέρα της, Ρίτσα, έφορος του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης επί πολλά έτη.

Ο πόνος είναι ανείπωτος, σπαρακτικός. Αύριο (σ.σ. σήμερα), στις 3 το μεσημέρι, θα αποχαιρετήσουμε το δικό μας κορίτσι στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου. Καλό ταξίδι στο υπέροχο αυτό πλάσμα, σε αυτόν τον άγγελο που θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων μας. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε προχθές σε ανακοίνωση του ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση του ξαφνικού χαμού της αγαπημένης μας Πένυ. Η Πένυ, γέννημα-θρέμμα του ΚΟΗ, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην πισίνα του Ηρακλείου, τόσο σαν αθλήτρια, τόσο και σαν βοηθός προπονήτρια στην Ακαδημία Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Κολυμβητικού Ομίλου. Σαν αθλήτρια είχε σημαντικές διακρίσεις με τον ΚΟΗ, με μετάλλια στο εθνικό πρωτάθλημα ανοικτής κατηγορίας το 2017 και στις κατηγορίες Νεανίδων επίσης το 2017, Κορασίδων Α’ το 2014 και Κορασίδων Β’ το 2013. Είχε επίσης σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις» ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΟΗ, Γιώργος Ανδρουλάκης.

Η αδικοχαμένη 22χρονη η οποία είχε πάθος με την κολύμβηση, επρόκειτο να αρραβωνιαστεί μέσα στο επόμενο διάστημα με τον αγαπημένο της. Μιλώντας στο MEGA η χαροκαμένη μητέρα της Πένυς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News