Εσπερίδα για τις ανάγκες των εφήβων και των γονέων

Κρήτη
Εσπερίδα για τις ανάγκες των εφήβων και των γονέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εσπερίδα είχε βιωματικό χαρακτήρα, όπου οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν προβληματισμούς και απόψεις επ’ ωφελεία των παιδιών τους, αξιοποιώντας την παρουσία εξειδικευμένων επιστημόνων του ΕΛΜΕΠΑ σε θέματα που άπτονται της δύσκολης, αλλά και γοητευτικής εφηβικής ηλικίας

Στο  πλαίσιο του Μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογράψει το 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου με το Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας & Οδικής Ασφάλειας του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22/3/2023 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου, Εσπερίδα με θέμα «Συμπορεύομαι ως γονιός με τον/την έφηβο/η, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του/της παράλληλα με τις δικές μου».

Η Εσπερίδα είχε βιωματικό χαρακτήρα και έδωσε την ευκαιρία στους/στις παρευρισκομένους/νες να ανταλλάξουν προβληματισμούς και απόψεις, επ’ ωφελεία των παιδιών τους, αξιοποιώντας την παρουσία εξειδικευμένων επιστημόνων του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ, σε θέματα που άπτονται της δύσκολης αλλά και γοητευτικής εφηβικής ηλικίας.

Τη συγκεκριμένη δράση, εκ μέρους του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ υλοποίησαν η κ. Πεδιώτη Νεκταρία, κοινωνική λειτουργός και υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, της οποίας τα ενδιαφέροντα εμπίπτουν στη γονεϊκή στήριξη, η κ. Βασιλάκη Έφη, κοινωνική λειτουργός και η κ. Δημητράκη Μεταξία, κοινωνική λειτουργός και ψυχοθεραπεύτρια.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών, o Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων και η Μαθητική Κοινότητα του 5ου ΓΕΛ Ηρακλείου ευχαριστούμε θερμά τον παραπάνω φορέα και ιδιαιτέρως την κ. Παπαδακάκη Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ και Διευθύντρια του Εργαστηρίου για την εξαιρετική συνεργασία. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News