Κοκκίνη Χάνι: Οι καθυστερήσεις των έργων πυροδοτούν έντονες αντιδράσεις (vid)

Κρήτη
Κοκκίνη Χάνι: Οι καθυστερήσεις των έργων πυροδοτούν έντονες αντιδράσεις (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των εργασιών υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΗ καταγράφονται στον κεντρικό δρόμο στο Κοκκίνη Χάνι, όπου πέρα από τις τομές στο οδόστρωμα κατά μήκος των πεζοδρομίων, δημότες και επαγγελματίες πνίγονται στα σύννεφα σκόνης ενώ τις βροχερές ημέρες ταλαιπωρούνται ανάμεσα στις λάσπες

 

  • Έργα με ρυθμούς χελώνας μία «ανάσα» πριν την έναρξη της σεζόν
  • Σκόνες και λάσπες σε ένα σκηνικό απίστευτης ταλαιπωρίας
  • Ξεκινούν οι εργασίες και στο οδικό δίκτυο στο ύψος των Καπαριανών

Οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των εργασιών στο Κοκκίνη Χάνι, πυροδοτούν νέο κύκλο αντιδράσεων σε δημότες και επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν λόγο για ρυθμούς «χελώνας», λίγες ημέρες πριν την άφιξη των πρώτων τουριστών.

Δημότες περιέγραψαν την απίστευτη ταλαιπωρία στην ευρύτερη περιοχή, με φόντο τις σκόνες και τις λάσπες και με την αγανάκτηση να χτυπά κόκκινο λόγω ζημιών στα οχήματά τους.

Αναμένουμε την ολοκλήρωση των εργασιών υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΗ προκειμένου να προχωρήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, απαντά ο Νίκος Σκουλάς ο οποίος επισημαίνει ότι η υπηρεσία της Περιφέρειας Κρήτης βρίσκεται σε ετοιμότητα από τις αρχές του χρόνου.

Πολύ σύντομα ξεκινούν εργασίες στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο στην περιοχή των Καπαριανών της επαρχιακής οδού Ηρακλείου - Αγίας Γαλήνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News