default-image

11ο Γυμνάσιο Ηρακλείου: Εντυπωσιάστηκαν οι μαθητές στις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
11ο Γυμνάσιο Ηρακλείου: Εντυπωσιάστηκαν οι μαθητές στις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Τους χώρους του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV επισκέφθηκαν οι μαθητές και μαθήτριες του 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου «Τάλος» συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους

Μαθητές του 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου «Τάλος» και πιο συγκεκριμένα τα τμήματα Γ1, Γ2 και Γ3, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV, χαρίζοντας χαμόγελα στους εργαζόμενους του ομίλου.

Ειδικότερα, μαζί με τις καθηγήτριες και τους καθηγητές, οι μαθητές της τρίτης τάξης γυμνασίου, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις για να περιηγηθούν και να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV (ραδιόφωνο 9.84, εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το site neakriti.gr, τηλεόραση ΚΡΗΤΗ TV).

Ρώτησαν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά και είδαν τη διαδικασία της παραγωγής μιας εκπομπής.

Οι μαθητές αρχικά βρέθηκαν στα τηλεοπτικά στούντιο κι ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των Μέσων του ομίλου. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην αίθουσα σύνταξης, ενώ ακολούθως είδαν πώς βγαίνει στο «αέρα» μια εκπομπή στην ΚΡΗΤΗ TV από το μάστερ κοντρόλ, αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», όπου είδαν το πρώτο τύπωμα.

Την ξενάγηση των παιδιών έκανε η παρουσιάστρια Αναστασία Μπιτζιλέου, η οποία έγινε αποδέκτης ένθερμου χειροκροτήματος, στο τέλος της. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News