Αρναούτογλου: Νέα κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Κρήτη
Αρναούτογλου: Νέα κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για αύριο Παρασκευή 24 Μαρτίου

Το σκηνικό του καιρού προβλέπεται βελτιωμένο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αύριο Παρασκευή, 24 Μαρτίου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Εξαίρεση θα αποτελέσει κάποια αραιή συννεφιά που αναμένεται το πρωί στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 21 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό της ηπειρωτική χώρας.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού, για αύριο στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται επίσης ηλιοφάνεια, ωστόσο χρειάζεται κάποια προσοχή τις πρωινές ώρες οπότε και θα σημειωθούν κάποιες τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού, για την επόμενη εβδομάδα, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην επιδείνωση του καιρού, η οποία όπως είπε θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Δευτέρας, με πτώση της θερμοκρασίας, μπόρες και καταιγίδες.

Την Τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει περεταίρω πτώση, με πολύ δυνατούς βόρειους ανέμους και τοπικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά τμήματα, ενώ πρόσκαιρα θα χιονίσει και στις ημιορεινές περιοχές, σε υψόμετρα χαμηλότερα των 500 μέτρων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News