Με τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Κρήτη
Με τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου ο Φραγκίσκος Παρασύρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι γιατροί του Ηρακλείου έγιναν φορείς ανθρωπισμού, χτίζοντας με την επιστημονική τους γνώση και την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση ένα σταθερό τείχος προστασίας στη διάρκεια της πανδημίας» δήλωσε ο Φραγκίσκος Παρασύρης, Υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Αλέξανδρος Πατριανάκος, ενημέρωσε διεξοδικά τον Φραγκίσκο Παρασύρη για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ιατρική κοινότητας του Ηρακλείου, σε μια περίοδο κατά την οποία η στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, έχει καταστεί μείζονα εθνική προτεραιότητα. Παράλληλα, στη συζήτηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, τέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου τα θέματα της φορολογίας των ιατρών, του φορολογικού καθεστώτος των εφημεριών, το θέμα με το αυξημένο claw back που απασχολεί ιδιαίτερα τους εργαστηριακούς γιατρούς και φυσικά τονίστηκε η ανάγκη για την επανεξέταση,  θεσμικών και εργασιακών θεμάτων που αφορούν και τους Πανεπιστημιακούς Ιατρούς και τους ιατρούς του ΕΣΥ.

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης κατέθεσε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με την οποία έχει πλέον καταστεί εθνική ανάγκη να πραγματοποιηθεί αναμόρφωση και αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Στόχος θα είναι η επάρκεια και αξιοπιστία του ως πυλώνα παροχής υγειονομικής ασφάλειας και ποιότητας ζωής για τους πολίτες. Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα είναι πρώτη προτεραιότητα η ενίσχυση του συστήματος υγείας με σύγχρονο εξοπλισμό και αντίστοιχης εμπειρίας ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με κάλυψη όλων των οργανικών κενών ειδικά για τις υποστελεχωμένες περιφερειακές και ακριτικές δομές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News