Συγκλονίζουν Κρητικοί που βρίσκονται στον φωτεινό δρόμο της απεξάρτησης και της ''απελευθέρωσης'' (vid)

Κρήτη
Συγκλονίζουν Κρητικοί που βρίσκονται στον φωτεινό δρόμο της απεξάρτησης και της ''απελευθέρωσης'' (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλήσαμε με ειδικούς για το σημαντικό έργο που προσφέρει η θεραπευτική κοινότητα ΚΕΘΕΑ Αριάδνη και συναντήσαμε πρώην χρήστες που μας μίλησαν για τον δύσκολο και απαιτητικό δρόμο που οδηγεί στην απεξάρτηση

Στο σκοτεινό κόσμο των εξαρτήσεων μπορεί να χάσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, να αισθανθείς αδύναμος να συνεχίσεις , να νιώσεις απίστευτη μοναξιά και απελπισία.

Το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, ένα μέρος που παρέχει την πολύπλευρη υποστήριξη και τη φροντίδα που χρειάζεται κάποιος για να βρει τη δική του διέξοδο προς τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Μιλήσαμε με ειδικούς για το σημαντικό έργο που προσφέρει η θεραπευτική κοινότητα και συναντήσαμε πρώην χρήστες που μας μίλησαν για τον δύσκολο και απαιτητικό δρόμο που οδηγεί στην απεξάρτηση.

Έναν δρόμο που δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά με υπομονή , επιμονή θάρρος και αξιοπρέπεια μπορείς να φτάσεις στο τέλος της διαδρομής,

Στο κεθεα υπάρχει πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που βοηθούν τα μέλη της κοινότητας να ενταχτούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο ξανά.

Ο Νίκος , ο Μανόλης και ο Γιώργος μας μιλούν για το πώς κατάφεραν να ξεφύγουν αναζητώντας βοηθεια στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ. Με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια χωρίς να κρύβονται περιγράφουν ττην εμπειρία τους.

Δείτε εκτενές ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News