Κρήτη

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη, 21 Μαρτίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. Στον δήμο Φαιστού, στο χωριό Καμηλάρι, στην περιοχή, της βίλλας Άκανθος, της παραδοσιακής ταβέρνας Μινωικές παρασιές και της νεοανεγειρόενης οικίας Βιργινίας Λαριγκότ.       

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον δήμο Φαιστού, στο χωριό Πόμπια, στην περιοχή της εισόδου του χωριού και του νεκροταφείου.                

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, στο Μεσοχωριό στις περιοχές της γεώτρησης Μεραμβελιωτάκη και του φωτοβολταϊκού Θεοδωράκη.             

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Άνω Καστελιανά.

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Μινωά Πεδιάδος, στα Κάτω Καλύβια, στην περιοχή του εργοστασίου Ανδρουλάκη και στις περιοχές των γεωτρήσεων Φιλιππάκη, Αλεξάκη, Καπελάκη και Αντωνοδημητράκη.                            

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Φιλίπποι.     

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Αρχανών - Αστερουσίων, στα χωριά Άνω και Κάτω Καλύβια και στο Δ. Μινώα Πεδιάδος στα χωριά Φιλίπποι, Άνω και Κάτω Καστελιανά, Φαβριανά, Δεμάτι. Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Ανδρουλάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον δήμο Χανίων, μετά τα Χωραφάκια Ακρωτηρίου και όλος ο Σταυρός - Ραντάρ Αεροπορίας. 

Στο Λασίθι

Από 9:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. στον δήμο Σητείας, στις περιοχές Παλαίκαστρο, Χιόνα, Κουρεμένος, Ενεβατά, Λαγκάδα. Χοχλακιές, Αζοκέραμος, Κελάρια, Αδραβαστους, Κλησίδι, Ζάκρος, Κάτω Ζάκρος, Ξερόκαμπος Ζήρου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια