Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου στο 2ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο στη Φλωρεντία (pics)

Κρήτη
Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου στο 2ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο στη Φλωρεντία (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωτογραφική ομάδα του σχολείου φωτογράφισε μνημεία του Ηρακλείου που συνδέονται με την Αναγέννηση και η χορωδία ερμήνευσε μέρος του έργου του Βιντσέντζου Κορνάρου «Ερωτόκριτος»

Με επιτυχία διοργανώνεται στη Φλωρεντία το 2ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο με σκοπό  τη γνωριμία των Ελλήνων και Ευρωπαίων μαθητών με τον θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης και ταυτόχρονα η ευαισθητοποίησή τους στο τεράστιο θέμα της Κλιματικής Κρίσης.

Μαθητές του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου συμμετέχουν στο συνέδριο, έχοντας αφήσει μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για τις εργασίες που πραγματοποίησαν όσο και για την ενεργό συμμετοχή τους στο συνέδριο.

Η φωτογραφική ομάδα του σχολείου φωτογράφισε μνημεία του Ηρακλείου που συνδέονται με την Αναγέννηση και η χορωδία ερμήνευσε μέρος του έργου του Βιντσέντζου Κορνάρου «Ερωτόκριτος».

Η συμμετοχή των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου ήταν από αυτές που ξεχώρισαν, καθώς οι μαθητές κατάφεραν να παρουσιάσουν με ένα αυθεντικό τρόπο την σύνδεση της πόλης με αυτή την περίοδο, αναδεικνύοντας τα ξεχωριστά της χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News