ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στη λεωφ. 62 Μαρτύρων από την οδό Αλ. Σβάϊτσερ μέχρι την οδό Ζεφύρου, Αλ. Σβάϊτσερ από την οδό Στ. Σαχλίκη μέχρι τη λεωφ.62 Μαρτύρων και στις οδούς Αιόλου, Ζεφύρου και Τρικάλων.                  

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στην οδό Λεβήνου από την οδό Μιχ. Αρχαγγέλου μέχρι τη λεωφ.62 Μαρτύρων, και στις οδούς Ανωγείων και Μιχ. Αρχαγγέλου από την οδό Δ. Φραγκιαδάκη μέχρι την οδό Λεβήνου.                             

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στη Γιόφυρο, στις οδούς Χριστομιχαλη Ξυλούρη από τις σχολές ΟΑΕΔ μέχρι την οδό Παπαγιάννη Σκουλά και στις οδούς Αγ. Νίκωνος Σαρπιδώνος, Κρανιωτάκη, Γαρεφαλάκη καθώς επίσης και στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολών ΟΑΕΔ.

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στη Θέρισσο στη λεωφόρο Μίνωος από την οδό Λισσού μέχρι την οδό Ανωγείων, Μιχ. Αρχαγγέλου από την οδό Πριάνσου μέχρι την οδό Ραύκου, Ανωγείων από την οδό Δ. Φραγκιαδάκη μέχρι την λεωφ. Μινωος, Λισσού από το Νο 13 μέχρι τη λεωφ. Μίνωος. Επίσης στις οδούς Πριάνσου και Αντιγόνης.

Από 9:00 π.μ. έως 10:30 π.μ. στον Δ. Φαιστού, στο Τυμπάκι στην περιοχή του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής και της περιοχής ΣΥΦΥΝΗ, ΚΑΙ στα χωριά Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα, , καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.                         

Από 10:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου στη Γιόφυρο, στη θέση Βελόνι κάμπος στις οδούς Αλμπερτ Σβάϊτσερ από την οδό Θέτιδος μέχρι την οδό Μπεργαδή και στις οδούς Ταϋγέτου, Υμμητού, Γάκη Ζήκου, Λαέρτη, Αγγέλου, Ανδρόνικου και Μπεργαδή από την οδό Μιχ. Σκλάβου μέχρι τον ξεροπόταμο.            

Από 11:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον δήμο Φαιστού, στο Πετροκεφάλι του Δ. Φαιστού, στην περιοχή του νεκροταφείου, τηε εκκλησίας του Αγ. Ελευθερίου, του ελαιουργείου Νικητάκη και της εξόδου προς Πιτσίδια.                

Από 1:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου στη Φοινικιά, στην οδό Μ. Κατράκη, στην περιοχή των αποθηκών Χαλκιαδάκη και των επιχειρήσεων K.T.S. simply foods και φανοποιείο Χουρδάκη.

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον δήμο Χανίων, μετά τα χωραφάκια και όλος ο Σταυρός Ακρωτηρίου, ραντάρ αεροπορίας.

Στο Λασίθι

Από 8:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στον δήμο Αγίου Νικολάου, στις περιοχές Αμμούδι, Όρμος, Χαβάνια, Περιφερειακός Ελούντας (τμήμα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News