Εργασίες για τις κατολισθήσεις στο Ίστρον: Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία για ένα 3μηνο

Κρήτη
Εργασίες για τις κατολισθήσεις στο Ίστρον: Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία για ένα 3μηνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο των εργασιών θα παραμείνει κλειστό το ρεύμα από Χανιά και Ηράκλειο προς τη Σητεία, ενώ η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το ρεύμα Σητεία προς Ηράκλειο/Χανιά με τη χρήση φωτεινού σηματοδότη

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα έχουν τεθεί σε ισχύ με χρονικό ορίζοντα 3 μηνών στο Ίστρον του νομού Λασιθίου για τις ανάγκες των εργασιών αποκατάστασης των κατολισθήσεων ακριβώς πάνω στην εθνική οδό.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα παραμείνει κλειστό το ρεύμα από Χανιά και Ηράκλειο προς τη Σητεία ενώ η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το ρεύμα Σητεία προς Ηράκλειο/Χανιά με τη χρήση φωτεινού σηματοδότη.

Ειδικότερα, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, ανακοινώθηκε ''η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων-Σητείας, στο 210ο χ/ο (οικισμός Ίστρον) στο ρεύμα προς Σητεία, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου αποκατάστασης  κατολισθητικών φαινομένων.

Η εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί με αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα από Χανιά προς Σητεία, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται εκ περιτροπής από το ρεύμα Σητεία-Χανιά με τη χρήση φωτεινής  σηματοδότησης.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την 11.03.2023 και για το χρονικό διάστημα  3 μηνών.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News