Χωρίς τέλος ο Γολγοθάς των σεισμόπληκτων - Νέο χτύπημα με 12 κατασχέσεις ακινήτων σε κτηματικές υπηρεσίες (vid)

Κρήτη
Χωρίς τέλος ο Γολγοθάς των σεισμόπληκτων - Νέο χτύπημα με 12 κατασχέσεις ακινήτων σε κτηματικές υπηρεσίες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλούν γενική συνέλευση την Κυριακή για να μπει φρένο στη λαίλαπα πλειστηριασμών και κατασχέσεων - Οι σεισμόπληκτοι εξακολουθούν να ζητούν πράξεις και όχι λόγια - Έτοιμοι ακόμη και για κινητοποιήσεις

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, καθώς μετά τις δεσμεύσεις των χρηματικών ποσών της κρατικής αγωγής στους σεισμόπληκτους, ακολουθεί νέο χτύπημα, το οποίο αφορά 12 κατασχέσεις ακινήτων σε κτηματικές περιφέρειες των Δήμων Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών Αστερουσίων. Αυτό προέκυψε μετά από έρευνα του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων « Η Ελπίδα» ο οποίος συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής προκειμένου να βάλουν φρένο στην λαίλαπα των πλειστηριασμών και κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα μεγάλα αγκάθια που αντιμετωπίζουν και με ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, ζητώντας πράξεις και όχι άλλα λόγια.

Ανασφάλεια και οργή στους σεισμόπληκτους των Δήμων Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών Αστερουσίων.

Μετά τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών από δικαιούχους της κρατικής αγωγής, ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων « η Ελπίδα» διαπίστωσε ότι έχουν καταχωρηθεί 12 κατασχέσεις ακινήτων σε κτηματικές περιφέρειες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Δήμου Αρχανών Αστερουσιών από 24 Μαρτίου του 2022 έως 28 Φεβρουαρίου του 2023.

Οι κατασχέσεις αφορούν σπίτια, κατάστημα, ακίνητα ιδιοκτησίας Ομόρρυθμης εταιρείας, αποθήκες και αγροτικά ακίνητα, με τον Σύλλογο Σεισμοπλήκτων να έχει ενημερώσει τόσο τον αρμόδιο υπουργό όσο και τους βουλευτές, με την κοινωνική έκρηξη να είναι προ των πυλών.

Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που δεν έχουν επιλυθεί τεράστια προβλήματα , 17 μήνες μετά τον ισχυρό σεισμό, με τον Σύλλογο να καλεί σε μαζική συμμετοχή στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 17.30 στο Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, όπου θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις και για δυναμικές κινητοποιήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News