Ηράκλειο: «Αφού δεν δέχτηκαν να μας δουν, θα μας ακούσουν» - Στους δρόμους βγαίνουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: «Αφού δεν δέχτηκαν να μας δουν, θα μας ακούσουν» - Στους δρόμους βγαίνουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα με κινητοποιήσεις θα κάνει η τουριστική σεζόν στην Κρήτη

τους δρόμους βγαίνουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι. Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/3), η πρόταση του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων του ν. Ηρακλείου για απεργιακές κινητοποιήσεις τον μήνα Απρίλιο υπερψηφίστηκε.

Κύρια ζητήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι η επαναφορά του ταμείου ανεργίας σε επίπεδα προ μνημονιακής κρίσης και η υπογραφή τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας με σκοπό να ευθυγραμμίζεται η αμοιβή του ξενοδοχοϋπαλλήλου με τις ανάγκες του, όπως έχουν δημιουργηθεί με φόντο την πληθωριστική κρίση.

«Αφού δεν δέχτηκαν να μας δουν, θα μας ακούσουν» λένε τα μέλη του ΔΣ του σωματείου, αναφερόμενα στο ραντεβού με τον πρωθυπουργό που είναι σε εκκρεμότητα από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Πρεμιέρα με κινητοποιήσεις

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων του ν. Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, υπερψηφίστηκε η πρόταση του ΔΣ για απεργιακές κινητοποιήσεις τον μήνα Απρίλιο.

Όπως τονίζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι η νέα τουριστική σεζόν τους βρίσκει στο ίδιο έργο θεατές με τα προβλήματα να παραμένουν και να δυσκολεύουν συνεπικουρούμενα και από την ακρίβεια την καθημερινότητα τους.

Δείτε εκτενές ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News