Ελεύθερος ο 52χρονος που κατηγορείται ότι "ξάφριζε" το βενζινάδικο στο οποίο εργαζόταν!

Κρήτη
Ελεύθερος ο 52χρονος που κατηγορείται ότι "ξάφριζε" το βενζινάδικο στο οποίο εργαζόταν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 57χρονος ιδιοκτήτης του βενζινάδικου σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία τον κατηγόρησε για κλοπή πολλών χιλιάδων ευρώ παρόλα αυτά όμως στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκε το ποσό των 30.080 ευρώ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ύστερα από πολύωρη απολογία στην ανακρίτρια ο 52χρονος συλληφθείς για την υπόθεση υπεξαίρεσης από το ταμείο του πρατηρίου υγρών καυσίμων στο οποίο εργαζόταν. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν της απολογίας του στην ανακρίτρια και τη γνώμη του εισαγγελέα. 

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφερθεί ότι μετά από έλεγχο της αστυνομία στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 30.080 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ως αποκτηθέν με χρήματα από την εγκληματική του δράση.

Ο 57χρονος ιδιοκτήτης του βενζινάδικου σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία τον κατηγόρησε για κλοπή πολλών χιλιάδων ευρώ παρόλα αυτά όμως στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκε το ποσό των 30.080 ευρώ.

Ο 52χρονος κατηγορείται για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Συνελήφθη, χθες (03.03.2023), σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα, κατόπιν καταγγελίας και ύστερα από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ημεδαπός ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε επιχείρηση ημεδαπού, προέβαινε επαναλαμβανόμενα στην αφαίρεση χρηματικών ποσών από το ταμείο της επιχείρησης.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας συνελήφθη ο ημεδαπός και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στη συνέχεια σε έρευνα στην οικία του βρέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 30.080 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ως αποκτηθέν με χρήματα από την εγκληματική του δράση. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News