Τραγωδία στα Τέμπη: Τι συμβολίζει η ελληνική σημαία στο βυθό του Μπαλί (vid)

Κρήτη
Τραγωδία στα Τέμπη: Τι συμβολίζει η ελληνική σημαία στο βυθό του Μπαλί (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαία με τόσες τρύπες όσα τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη βρίσκεται στο βυθό της παραλίας Καραβοστάσι, στο Μπαλί του Ρεθύμνου, για να θυμίζει τον πόνο και τις πληγές που άνοιξε στην ελληνική κοινωνία το πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε ποτέ στη χώρα

Υποβρύχιο μήνυμα συμπαράστασης και θλίψης για την τραγωδία στα Τέμπη, στέλνουν τα μέλη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Καιρών Κρήτες» που μέσα από το site τους Cretan Weather θέλησαν να συμμετέχουν στο εθνικό πένθος και να ζητήσουν αυτή η τραγωδία να είναι η τελευταία στη χώρα.

Δύτης στην περιοχή του Μπαλί Ρεθύμνου βύθισε μια σημαία με τόσες τρύπες όσα και τα θύματα, η οποία τοποθετήθηκε στο σημείο που υπάρχει εικόνα από σταθερή υποβρύχια κάμερα. Με τον τρόπο αυτό όπως τόνισαν, το μήνυμά τους ταξιδεύει όπου και η σελίδα τους, προκειμένου να δείξει ότι ο πόνος και η δραματική αυτή τραγωδία, έχει αναταράξει συθέμελα την ελληνική κοινωνία.

Μια σημαία με τόσες τρύπες όσα τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη βρίσκεται στο βυθό της παραλίας Καραβοστάσι, στο Μπαλί του Ρεθύμνου για να θυμίζει τον πόνο και τις πληγές που άνοιξε στην ελληνική κοινωνία το πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε ποτέ στη χώρα.

Με θύματα κυρίως νέα παιδιά, μαθητές , φοιτητές, εργαζόμενους το δυστύχημα αυτό προκάλεσε βαθιά οδύνη στην κοινωνία που με κάθε τρόπο δείχνει να συμπαραστέκεται σε ένα πόνο και πένθος που έγινε εθνικό. Η υποβρύχια σημαία στο βυθό του Μπαλί τοποθετήθηκε από δύτη και μέσω της ιστοσελίδας Cretan Weather της μη κυβερνητικής οργάνωσης Καιρών Κρήτες που έχει τοποθετημένη υποβρύχια κάμερα, ταξιδεύει μέσα από το διαδίκτυο.

Στην σημαία οι τρύπες φαντάζουν σα μαύρες πληγές πάνω στη γαλανόλευκη και μένουν εκεί για να μεταφέρουν το μήνυμα του πένθους, με ένα λουλούδι και ένα γιατί, κάτω από την ημερομηνία που γράφτηκε με μαύρα γράμματα για να αποτυπώσει τον πόνο όσων έχασαν και τον πόνο όσων σε αυτές τις τραγωδίες με μια κουβέντα ή μια κίνηση δηλώνουν το παρών και αυτή τη φορά ήταν πολλοί.

Δείτε εκτενές ρεπορτάζ της Κρήτη TV, στο βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News