Οργή από εκπαιδευτικό της Κρήτης: «Πολεμάμε για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας κι εσείς να μας τα σκοτώνετε»

Κρήτη
Οργή από εκπαιδευτικό της Κρήτης: «Πολεμάμε για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας κι εσείς να μας τα σκοτώνετε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αλήθεια, για τι ακριβώς είστε ικανοί; Πείτε μας ένα πράγμα που είστε ικανοί να κάνετε... Μόνο να δίνετε συλλυπητήρια σε γονείς που θάβουν τα παιδιά τους και να δηλώνετε παραίτηση για τα μάτια του κόσμου»

Την ανικανότητα των αρμοδίων στη διαχείριση των σεισμών στηλιτεύει η εκπαιδευτικός Μαρίνα Ζαχαριουδάκη με επιστολή της που στάλθηκε στα Μέσα.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

«Ανίκανοι να διαχειριστείτε φωτιές, ανίκανοι να διαχειριστείτε σεισμούς, ανίκανοι να διαχειριστείτε πανδημίες, ανίκανοι να διαχειριστείτε πλημμύρες, ανίκανοι να διαχειριστείτε χιόνια, ανίκανοι να διαχειριστείτε τη χώρα....

Αλήθεια, για τι ακριβώς είστε ικανοί;;;;; Πείτε μας ένα πράγμα που είστε ικανοί να κάνετε... Μόνο να δίνετε συλλυπητήρια σε γονείς που θάβουν τα παιδιά τους και να δηλώνετε παραίτηση για τα μάτια του κόσμου.

Ποιοι είστε εσείς που ζητάτε αξιολόγηση, όταν εσείς δεν έχετε καν τη στοιχειώδη συνείδηση; Η αξιολόγηση σας μάρανε κυρία Κεραμέως.

Ποιοι είστε όλοι εσείς που, αντί να βγαίνετε στα κανάλια, έπρεπε να μπείτε στο επόμενο τρένο και να εξαφανιστείτε εντελώς από μπροστά μας. Ποιοι είστε όλοι εσείς που κάνετε στάχτη τα όνειρα και τις ζωές των ανθρώπων...

Με ποιο δικαίωμα ΡΕ;;;; Σαν δεν ντρέπεστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ... που μας κάνατε να φοβόμαστε, να κρυβόμαστε, να κλαίμε, να πεινάμε, να ζητάμε... ΕΜΑΣ που πολεμάμε μέρα-νύχτα για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας κι εσείς να μας τα σκοτώνετε.

Ανίκανοι είστε όλοι σας... με κάτω το κεφάλι να είστε από την ντροπή σας. Έτσι να περπατάτε όλοι σας. Σας σιχαθήκαμε πια... Κρίμα για αυτή τη χώρα της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Παιδείας... δείτε την κατάντια σας ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

Ζαχαριουδάκη Μαρίνα,

 (Φωτογραφία: Αρκάς) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News