Τέμπη - Πρώην διευθυντής ασφαλείας ΟΣΕ: «Από το 2020 δεν μπαίνω σε τρένο»

Κρήτη
Τέμπη - Πρώην διευθυντής ασφαλείας ΟΣΕ: «Από το 2020 δεν μπαίνω σε τρένο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας και Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Χρήστος Ρετσινάς, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους από το 2020 δεν ταξιδεύει με τρένο

Ότι αν ήταν υπουργός δεν θα επέτρεπε σε τρένα να ξαναμπούν στις ράγες με το υπάρχον πλαίσιο, τονίζοντας πως «πρώτα να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν», ανέφερε ο Χρήστος Ρετσινάς, πρώην διευθυντής Ασφαλείας και Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όπως μάλιστα τόνισε ο ίδιος δεν μπαίνει από το 2020 και έπειτα σε τρένο. «Μέχρι το τέλος του ‘20 υπήρχε ένα κέντρο παρακολούθησης κυκλοφορίας, δευτεροβάθμιος έλεγχος – ο πρώτος είναι ο Σταθμάρχης – στην [οδό] Καρόλου. Σήμερα δεν υπάρχει.

Διαβάστε επίσης

Πρώην σταθμάρχης Βόλου: Μέχρι και πριν από 4 χρόνια λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση - Σήμερα δεν υπάρχουν σταθμάρχες!

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην προλάβουμε λάθος Σταθμάρχη, ελέγχαμε την κυκλοφορία των τρένων σε όλη την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρετσινάς, προσθέτοντας ότι αν «δεν υπάρχει το κέντρο [κυκλοφορίας], πάμε στα τυφλά με βάση το λάθος ή το σωστό του όποιου Σταθμάρχη».

Παράλληλα τόνισε πως αν υπήρχε κέντρο δευτεροβάθμιου ελέγχου κυκλοφορίας των τρένων που λειτουργούσε μέχρι τα τέλη του 2020 «δεν υπήρχε περίπτωση να μην προλάβουμε λάθος σταθμάρχη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News