Τραγωδία στα Τέμπη: Αγνοείται 50χρονη από τη Μεσαρά που εργαζόταν στο μοιραίο τρένο

Κρήτη
Τραγωδία στα Τέμπη: Αγνοείται 50χρονη από τη Μεσαρά που εργαζόταν στο μοιραίο τρένο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα εργαζόταν στο κυλικείο του τρένου της μοιραίας σύγκρουσης

Μία γυναίκα από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από την Μεσαρά, η οποία εργαζόταν στο κυλικείο του τρένου της μοιραίας σύγκρουσης, σύμφωνα με το ΔιαSOSτε τη Μεσαρά, αγνοείται.

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση, πρόκειται για μία 50χρονη γυναίκα, που κατάγεται από το χωριό του δήμου Φαιστού, που διέμενε στο Ηράκλειο, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε μετακομίσει στην Αθήνα, καθώς είχε βρει δουλειά στο κυλικείο του τρένου.

Σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση «για να βοηθήσουν μάλιστα στην αναγνώριση, έφυγαν από το χωριό ο αδελφός και η κόρη της με σκοπό να δώσουν δείγμα για εξέταση DNA».

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Αγνοείται Μεσαρίτισα που εργαζόταν στο κυλικείο του τρένου, της μοιραίας σύγκρουσης!

Μια μεσαρίτισα από το Δήμο Φαιστού (Μ.Μ.) που δούλευε στο κυλικείο του μοιραίου τρένου βρίσκεται στη λίστα των αγνοουμένων.

Η 50χρονη που κατάγεται από χωριό του Δήμου Φαιστού διέμενε στο Ηράκλειο , ενώ τελευταία είχε μετακομίσει στην Αθήνα καθώς είχε βρει δουλειά στο κυλικείο του τρένου.

Για να βοηθήσουν μάλιστα στην αναγνώριση, έφυγαν από το χωριό ο αδελφός και η κόρη της με σκοπό να δώσουν δείγμα για εξέταση DNA».

Νεαρός άνδρας από τη Μεσαρά στη λίστα με τους τραυματίες

Την ίδια ώρα ένας νεαρός άνδρας, επίσης από την περιοχή της Μεσαράς βρίσκεται στην λίστα των τραυματιών της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το ΔιαSOSτε τη Μεσαρά ο νεαρός από τις Μοίρες έτυχε να βρίσκεται στα πίσω βαγόνια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μεν, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι τραυματίες από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στο ΑΧΕΠΑ, στο Νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, ενώ δύο νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Αυτό που βλέπει κανείς στις λίστες είναι ότι πρόκειται στην συντριπτική πλειονότητα για νέους 18-20 ετών, φοιτητές οι περισσότεροι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News