Από το ΠΑΓΝΗ στις φυλακές Χανίων ο 35χρονος «πιστολέρο» του Γαζίου

Κρήτη
Από το ΠΑΓΝΗ στις φυλακές Χανίων ο 35χρονος «πιστολέρο» του Γαζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι πριν λίγα 24ωρα, ο 35χρονος που είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, νοσηλευόταν φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ

Στις φυλακές των Χανίων οδηγήθηκε ο 35χρονος Κρητικός, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες, είχε ανοίξει πυρ εναντίον αστυνομικών που επιχείρησαν να τον συλλάβουν, στο κέντρο του Γαζίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εξ αυτών, αλλά κι ένας 22χρονος θαμώνας παρακείμενης καφετέριας.

Μέχρι πριν λίγα 24ωρα, ο 35χρονος που είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, νοσηλευόταν φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 35χρονος άνδρας ο οποίος είχε τραυματιστεί και ο ίδιος κατά την ανταλλαγή πυρών που έλαβε χώρα με τους αστυνομικούς, βρίσκεται ήδη στις φυλακές, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο αναρρωτήριο.

Εξάλλου, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την περασμένη Παρασκευή, ο 35χρονος άνδρας υποβλήθηκε και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, στο ΠΑΓΝΗ.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Χανίων στο πλαίσιο της εκτέλεσης της απόφασης δευτεροβάθμιου δικαστηρίου που τον είχε κρίνει ερήμην ένοχο για υπόθεση ληστείας σε ποινή κάθειρξης 9 ετών.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η ανακρίτρια Ηρακλείου που χειρίζεται την υπόθεση, είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο, στη Χειρουργική Κλινική του οποίου βρισκόταν ο 35χρονος με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο.

Εκεί έλαβε χώρα η απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, μετά το πέρας της οποίας ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News