ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη, 1 Μαρτίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη, 1 Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη, 1 Μαρτίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον δήμο Χερσονήσου στο Κοκκίνη χάνι στη λεωφόρο Δημοκρατίας από το ζαχαροπλαστείο Σπυρίδων μέχρι την οδό Ερωτοκρίτου (μετά το ΠΙΚΠΑ) μετά παρόδων και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία. Επίσης του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ. Θεοδώρων.                                

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στη Θέρισσο στη λεωφόρο Μίνωος από την οδό Λισσού μέχρι την οδό Ανωγείων, Μιχ.Αρχαγγέλου από την οδό Πριάνσου μέχρι την οδό Ραύκου, Ανωγείων από την οδό Δ. Φραγκιαδάκη μέχρι την λεωφ.Μινωος, Λισσού από το Νο 13 μέχρι τη λεωφ. Μίνωος. Επίσης στις οδούς Πριάνσου και Αντιγόνης.

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου από την οδό Μητσοτάκη μέχρι τη Μονή Αγίου Πέτρου και Παύλου, στην οδό Μητσοτάκη από την οδό Θεοτοκοπούλου μέχρι την οδό Σοφ. Βενιζέλου. Επίσης στις οδούς Μ. Αγκαράθου και Λαχανά.

Από 12:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στα Καμίνια, στην πλατεία Καμινίων, στην οδό Γ. Μαράντη από την οδό Ελευθέρνης μέχρι την οδό Μαρκατάτου μετά παρόδων, στην οδό Καντάνου από την οδό Θεοκρίτου μέχρι την οδό Ελευθέρνης. Επίσης στην οδό Ντισπυράκη.                      

Από 1:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στις Μεσαμπελιές, στην οδό Εθνομαρτύρων από την οδό Ούλαφ Πάλμε μέχρι την οδό Παπαπέτρου Γαβαλά και στην οδό Ακροπόλεως.

Στο Ρέθυμνο

Από 7:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στο δήμο Ρεθύμνης, στις περιοχές Βίραν Επισκοπή, Έρφοι, Σκουλούφια, Ρούπες, Πικρή, Καψαλιανά.

Στα Χανιά

Από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στις περιοχές Κανδάνου, Α.Τ. Καντάνου, δημοτικό Σχολείο, Τρύγωνος, Κέντρο Υγείας Κανδάνου, Πλεμενιανά, Δρυς, Κοπετοι, Κακοδίκι, Παλαιόχωρα, Πανόραμα, Κουντούρα και όλο το δυτικό Σέλινο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News