Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τρεις Ιεραπετρίτες ανάμεσα στους διασωθέντες (vid)

Κρήτη
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τρεις Ιεραπετρίτες ανάμεσα στους διασωθέντες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι εκ των τραυματιών νοσηλεύονται σε ΜΕΘ - Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Hellenic Train, την οποία επικαλείται η Πυροσβεστική, στα δύο τρένα επέβαιναν συνολικά 354 άτομα (342 επιβάτες και 12 άτομα προσωπικό, δύο εκ των οποίων στην εμπορική αμαξοστοιχία)

Σε εθνική τραγωδία εξελίσσεται η σύγκρουση των δύο τρένων αργά το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη, με τον αριθμό των νεκρών να έχει φτάσει τους 36, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Συνολικά 85 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 66 νοσηλεύονται. Έξι εκ των τραυματιών νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση από την Hellenic Train, την οποία επικαλείται η Πυροσβεστική, στα δύο τρένα επέβαιναν συνολικά 354 άτομα (342 επιβάτες και 12 άτομα προσωπικό, δύο εκ των οποίων στην εμπορική αμαξοστοιχία).

Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, καθώς υπάρχουν αρκετά άτομα εγκλωβισμένα στα πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις διάσωσης.

Ανάμεσα στους διασωθέντες βρίσκονται, σύμφωνα με πληροροφίες του neakriti.gr τουλάχιστον τρεις Ιεραπετρίτες φοιτητές.

Ο Άγγελος Τσιαμούρας, μιλώντας στο larissanet.gr, περιγράφει τις στιγμές που και ο ίδιος βίωσε στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα. Όπως είπε στο τοπικό Μέσο, αντιλήφθηκε τη σύγκρουση ως ένα σεισμό και στη συνέχεια ξεκίνησε τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλους επιβάτες η προσπάθεια να απεγκλωβίσουν όσους περισσότερους μπορούσαν από τα βαγόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News