Ρέθυμνο: Εργασίες βιοκλιματικής ανάπλασης ξεκινούν αύριο σε οδούς της πόλης

Κρήτη
Ρέθυμνο: Εργασίες βιοκλιματικής ανάπλασης ξεκινούν αύριο σε οδούς της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο του ΕΠ «Κρήτη 2014-2020» ('Αξονας Προτεραιότητας: «Βιώσιμη Ανάπτυξη με αναβάθμιση του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Κρήτη»)

Εργασίες βιοκλιματικής ανάπλασης ξεκινούν αύριο Τετάρτη στις οδούς Πρεβελάκη, K. Πάρεν Σιγανού και Χατζηδάκη, που βρίσκονται στον αστικό κέντρο του Ρεθύμνου. Οι εργασίες εντάσσονται στο έργο με γενικό τίτλο: «Βιοκλιματική ανάπλαση κεντρικών συνδετήριων οδών πόλης Ρεθύμνου», το οποίο έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.235.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το «Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)», στο πλαίσιο του ΕΠ «Κρήτη 2014-2020» ('Αξονας Προτεραιότητας: «Βιώσιμη Ανάπτυξη με αναβάθμιση του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Κρήτη»).

Για τις ανάγκες ομαλής εκτέλεσης των προβλεπόμενων εργασιών και για την αποφυγή ατυχήματος, θα χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία στις συγκεκριμένες οδούς για τις επόμενες δύο εβδομάδες και ειδικότερα κατά το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023. Από τις αρμόδιες υπηρεσίες ζητείται από τους πολίτες και επισκέπτες οδηγούς καθώς και τους περιοίκους της περιοχής, να σεβαστούν τις ειδικές σημάνσεις και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν, πρωτίστως για την ασφάλεια τους αλλά και για την επιτυχή ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News