Το τροχαίο αποκάλυψε τον δράστη του μαχαιρώματος μέσα στο φανοποιείο στα Χανιά

Κρήτη
Το τροχαίο αποκάλυψε τον δράστη του μαχαιρώματος μέσα στο φανοποιείο στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα φέρεται να συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν στο χώρο του φανοποιείου και κάποια στιγμή ο ένας επιτέθηκε με μαχαίρι κατά του δεύτερου τραυματίζοντας τον ελαφρά

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου μεταξύ ενός 43χρονου Ρουμάνου κι ενός 37χρονου Αλβανού σε φανοποιείο στην περιοχή των Τσικαλαριών στα Χανιά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 43χρονου και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Επεισοδιακή ήταν η κατάληξη του καυγά και για τον 37χρονο, ο οποίος αφού διέφυγε από το φανοποιείο, ενεπλάκη σε τροχαίο και συνελήφθη από αστυνομικούς του ΤΑΕ Χανίων έξω από το Νοσοκομείο «Άγιος Γεώργιος».

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα που έκαναν τον 37χρονο να επιτεθεί σε βάρος του 43χρονου με μαχαίρι και μάλιστα μέσα στον χώρο εργασίας του δεύτερου. Όλα φέρεται να συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο φερόμενος δράστης πήγε στο φανοποιείο όπου βρισκόταν ο άντρας από τη Ρουμανία και εκεί άρχισαν να διαπληκτίζονται ,προφανώς για προσωπικές διαφορές, ώσπου κάποια στιγμή ο Αλβανός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά τον Ρουμάνο. Στη συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητο και διέφυγε ενώ στο μεταξύ ενημερώθηκε η αστυνομία.

Λίγα λεπτά μετά, ο 37χρονος φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη κάτω από άγνωστες συνθήκες. Γύρω στη μια το μεσημέρι αστυνομικοί του ΤΑΕ Χανίων του πέρασαν χειροπέδες ενώ βρισκόταν έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα των Χανίων και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών με την οποία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News