ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ  

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον δήμο Χερσονήσου, στο Κοκκίνη χάνι στη λεωφ. Δημοκρατίας από την ταβέρνα Κονάκι μέχρι την οδό Θ. Κολοκοτρώνη μετά παρόδων και στις περιοχές του ξενοδοχείου Καμάρι, της εκκλησίας των Αγ. Αναργύρων, της ταβέρνας πρώην Μπαξέ, του s.m. Χαλκιαδάκη, της ταβέρνας Πέτρος και Χατζή και της διακλάδωσης προς Ανώπολη.                   

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον δήμο Χερσονήσου στο Κοκκίνη χάνι στη λεωφ. Δημοκρατίας από την ταβέρνα Κονάκι μέχρι την οδό Θ. Κολοκοτρώνη μετά παρόδων και στις περιοχές του ξενοδοχείου Καμάρι, της εκκλησίας των Αγ. Αναργύρων, της ταβέρνας πρώην Μπαξέ, του s.m. Χαλκιαδάκη, της ταβέρνας Πέτρος και Χατζή και της διακλάδωσης προς Ανώπολη.   

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον δήμο Χερσονήσου στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα και Knossos royal και στην κεντρική οδό από το s.m. Δίκταμος μέχρι το ξενοδοχείο Knossos royal μετά παρόδων. Επίσης στις οδούς Πηνειού και Αλιάκμονος.

Στα Χανιά

Από 8:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στον δήμο Βάμου, όλη η Πλάκα Αποκ., Κόκκινο Χωριό, Δρέπανο, ραντάρ Δρεπάνου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News