Κρήτη

Εξαφάνιση 44χρονου στο Παλαιόκαστρο: Το Χαμόγελο του Παιδιού επαναφέρει την υπόθεση με πιο πρόσφατη φωτογραφία

Στο «κόκκινο» η αγωνία για τον 44χρονο Νίκο Αεράκη που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

Άφαντος παραμένει ο 44χρονος Νίκος Αεράκης, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής σε περιοχή του Γαζίου.

Το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιεύει ξανά τα στοιχεία του 44χρονου Νικόλαου Αεράκη, καθώς έλαβε μια πιο πρόσφατη φωτογραφία του, με σκοπό να λήξουν με αίσιο τέλος οι έρευνες.

Η πρώτη δημοσίευση των στοιχείων του από το Χαμόγελο του Παιδιού έγινε στις 19 Φεβρουαρίου. Τα στοιχεία του δημοσιεύονται κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση:

«Επειδή προέκυψε πιο πρόσφατη φωτογραφία του ενηλίκου, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην αναδημοσίευση της εξαφάνισης.

Να σας θυμίσουμε ότι έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Αναλυτικότερα, ο Νικόλαος Αεράκης φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια