Μοίρες: Εκδήλωση με πρωτοβουλία Κεφαλογιάννη για τα ελληνοτουρκικά και τις νέες ισορροπίες μετά τα φονικά Ρίχτερ (vid)

Κρήτη
Μοίρες: Εκδήλωση με πρωτοβουλία Κεφαλογιάννη για τα ελληνοτουρκικά και τις νέες ισορροπίες μετά τα φονικά Ρίχτερ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζική η συμμετοχή στην εκδήλωση για τα ελληνοτουρκικά με πρωτοβουλία του Κ. Κεφαλογιάννη και με ξεχωριστούς ομιλητές - Η διπλωματία των σεισμών και η επόμενη μέρα στην Τουρκία

Με επίκεντρο τα ελληνοτoυρκικά και αν είναι δυνατόν να ανοίξει μια νέα σελίδα στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας μετά τους φονικούς σεισμούς και το κύμα αλληλεγγύης από τη χώρα μας προς τους γείτονες, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στις Μοίρες εκδήλωση της οποίας η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης, που αποδείχθηκε ότι δημιούργησε τεράστιο ενδιαφέρον στους πολίτες της Μεσαράς, ανήκε στον συντονιστή Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη και διεξήχθη με ομιλητές τους καθηγητές Πανεπιστημίου Πολύκαρπο Αδαμίδη και Δημήτρη Ξενάκη, που ανέλυσαν την άποψή τους για το κατά πόσο η αποκαλουμένη διπλωματία των σεισμών μπορεί να εισφέρει και μέχρι σε ποιο σημείο σε ένα πιθανά νέο πλαίσιο σχέσεων.

Η συμμετοχή του κόσμου που καταγράφηκε στην εκδήλωση ήταν πρωτοφανής, καθώς το θέμα της, κατά πόσο ανοίγει νέα σελίδα στη σχέση των δύο χωρών μετά τα φονικά Ρίχτερ, αποδείχθηκε - και όχι άδικα - άκρως ενδιαφέρον. Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του συντονιστή Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη είχε ως ομιλητές τους καθηγητές Πανεπιστημίου Πολύκαρπο Αδαμίδη και Δημήτρη Ξενάκη, οι οποίοι καθήλωσαν το κοινό με τις ομιλίες τους.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοιρών, συντόνισε ο δημοσιογράφος της “ΚΡΗΤΗ ΤV” Γιώργος Σαχίνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News