Χανιά: «Νιώθω τον πόνο σου γιατί έχασα και εγώ το παιδί μου» - Το συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα του 19χρονου Τάσου

Κρήτη
Χανιά: «Νιώθω τον πόνο σου γιατί έχασα και εγώ το παιδί μου» - Το συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα του 19χρονου Τάσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερέας από την Κρήτη που έχασε και εκείνος τον γιο του σε τροχαίο συμπαραστέκεται στον πατέρα του αδικοχαμένου Τάσου

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Χανιά μετά το θάνατο του 19χρονου Τάσου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής. Στο πατέρα του αδικοχαμένου καταδρομέα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα ο ιερέας Νικόλαος Μανώλης Λαδόπουλος, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο έχασε και εκείνος σε τροχαίο τον 18χρονο γιο του, Νικόλα.

«Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις το παιδί σου σε μικρή ηλικία ειδικά σε τροχαίο. Αγαπητέ μου πατήρ Δημήτριε νιώθω τον πόνο σου γιατί έχασα και εγώ το παιδί μου τον Νικόλα  πριν επτά μήνες σε τροχαίο. Ο πόνος αβάσταχτος αλλά να ξέρεις ότι τώρα βρίσκεται στα χέρια του Θεού μας ο οποίος να ξέρεις ότι μας δίνει  μεγάλη δύναμη να ανταπεξέλθουμε εμείς και η οικογένεια μας αλλά και τα άλλα μας παιδιά. Καλό παράδεισο!!!», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Στα «μαύρα» τα Χανιά για τον 19χρονο Τάσο

Ένας 19χρονος καταδρομέας της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών Μάλεμε έχασε τη ζωή του σε ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο-καρμανιόλα Χανίων-αεροδρομίου, έξω από το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Αρώνι Ακρωτηρίου.

Ήταν 1:30 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς τα Χανιά, έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε στον κορμό ενός δέντρου και εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Για τον απεγκλωβισμό του από τα συντρίμμια χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Όταν ανασύρθηκε, ήταν ήδη αργά για τον 19χρονο Τάσο.

O άτυχος νέος, το μικρότερο παιδί του πρωτοπρεσβύτερου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου π. Δημήτρη Ξεκουκουλωτάκη, κατατάχθηκε στις ειδικές δυνάμεις του Στρατού τον περασμένο Νοέμβριο και υπηρετούσε τη θητεία του στο Μάλεμε.

Δεύτερο θανατηφόρο σε λίγα 24ωρα

Πρόκειται για το δεύτερο τραγικό δυστύχημα μέσα σε λίγα 24ωρα στην Κρήτη, καθώς το βράδυ της Τσικνοπέμπτης έμελλε να χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ένας 33χρονος συνάνθρωπός μας στη Σητεία. Το σπορ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο άτυχος Μάνος Καματερός, και το οποίο οδηγούσε ένας συνομήλικός του άνδρας, εξετράπη της πορείας του, υπό άγνωστες συνθήκες και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα σε σταθμευμένο 4x4 αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα, ο άτυχος Μάνος μεταφερόταν στο Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Σητείας, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News