Απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Χανιά: Προθεσμία έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι για τον πυροβολισμό κατά του 51χρονου (pics)

Κρήτη
Απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Χανιά: Προθεσμία έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι για τον πυροβολισμό κατά του 51χρονου (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμπλοκή μεταξύ των τριών ανδρών σημειώθηκε λόγω κτηματικών διαφορών

Ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων βρέθηκαν σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, οι δύο συλληφθέντες για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Κεράμεια στα Χανιά. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη 21 Φεβρουαρίου.

Η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ τριών ανδρών και οι δύο άνδρες με συγγενική σχέση συνελήφθησαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς ο 67χρονος φέρεται να πυροβόλησε κατά ενός 51χρονου με πυροβόλο. Στο αυτοκίνητο και το ποιμνιοστάσιο των συλληφθέντων βρέθηκαν καραμπίνα και φυσίγγια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι μεταξύ τους ήταν συγγενείς και οι διαφορές τους ήταν κτηματικές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Συνελήφθησαν σήμερα 17/02/2023 το απόγευμα (σ.σ. χθες) σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, δύο (2) ημεδαποί (67 και 37 ετών) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρα ανθρωποκτονίας και νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα (17/02/2023) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, οι ανωτέρω ημεδαποί διαπληκτίσθηκαν με έτερο ημεδαπό (51χρονο) και ένας εξ αυτών με τη χρήση πυροβόλου όπλου προσπάθησε ανεπιτυχώς να πλήξει τον 51χρονο, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα που οδηγούσε.

Οι ημεδαποί εντοπίσθηκαν μεσημεριανές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες) και σε έρευνες που έγιναν στο όχημα και σε χώρο ποιμνιοστασίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μια κυνηγετική καραμπίνα,
  • Πιστόλι με γεμιστήρα,
  • 35 φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News