«Ο Μιχάλης μας δεν έφυγε…» - Συγκινεί ο ιδρυτής των Μετεωκρητών Ζαχαρίας Βάρδας για τον αδικοχαμένο γιο του

Κρήτη
«Ο Μιχάλης μας δεν έφυγε…» - Συγκινεί ο ιδρυτής των Μετεωκρητών Ζαχαρίας Βάρδας για τον αδικοχαμένο γιο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γονείς του 21χρονου Μιχάλη δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Ζαχαρία Βάρδα, ιδρυτή της σελίδας του Facebook «Μετεωκρήτες μετά την απώλεια του γιού του.

Ο 21χρονος Μιχάλης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, όταν η μητέρα του τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά για το νεαρό.

Οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν στην απώλεια του γιου τους που έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή. Ο πατέρας του 21χρονου Ζαχαρίας Βάρδας συγκινεί με την ανάρτησή του στο Facebook για το χαμό του παιδιού του «ο Μιχάλης μας δεν έφυγε, τον νιώθουμε δίπλα μας κι είναι στη ζωή μας με κάθε τρόπο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Δεν υπάρχουν λόγια...

Ούτε γι' αυτό που νιώθουμε από την προηγούμενη Πέμπτη, εγώ κι η μητέρα του Μιχάλη, Μαρία ...

Ούτε για τη δύναμη που παίρνουμε τούτες τις δύσκολες ώρες απ' όλους σας!

Με μια μαντινάδα του παιδιού μου, που σίγουρα είναι πλέον ένας Άγγελος και το ξέρουν όσοι το γνώρισαν αλλά κι ο ίδιος ο Θεός της Αλήθειας και της Ψυχής μας, επιθυμώ, όπως κι η ίδια του η μητέρα Maria Xatzistayrou η ροή της ομάδας απ' αυτή την ώρα και μετά να συνεχιστεί κανονικά!

Άλλη μια θερμή παράκληση ...επειδή ο Μιχάλης μας δεν έφυγε, τον νιώθουμε δίπλα μας κι είναι στη ζωή μας με κάθε τρόπο, όσοι ανεβάσατε την εικόνα με το νεκρόσημο στην ομάδα να την αφαιρέσετε!

Λάβαμε τη στήριξη σας και την λαμβάνουμε καθημερινά ,μόνο με την αγάπη και τη προσευχή σας. Μ' ένα κοίταγμα και μισή κουβέντα με τρεμάμενη φωνή!

Εκεί ....εκεί είναι ο Θεός του κόσμου ...στα καθαρά συναισθήματα!», γράφει στην λεζάντα της ανάρτησής του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News