Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το επεισόδιο στο Γάζι: Ο δράστης σταμάτησε να πυροβολεί όταν άδειασε η γεμιστήρα (vid)

Κρήτη
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το επεισόδιο στο Γάζι: Ο δράστης σταμάτησε να πυροβολεί όταν άδειασε η γεμιστήρα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία από το αιματηρό επεισόδιο που έλαβε χώρα το απόγευμα στο Γάζι Ηρακλείου και είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό τριών ατόμων, τα οποία και κατέληξαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το οποίο και εφημερεύει

Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε σήμερα Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Γάζι, σύμφωνα με πληροφορίες σταμάτησε να πυροβολεί μόνον όταν άδειασε η γεμιστήρα του όπλου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει καταδικαστεί για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Μεσαράς.

Υπενθυμίζεται ότι κάποια στιγμή νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ο άνδρας που καταζητούσε η αστυνομία κινούμενος στον κεντρικό δρόμο Γαζίου σταματάει σε καφετέρια προφανώς για να πάρει καφέ. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να θεώρησαν ότι δεν έφερε όπλο ή τουλάχιστον δεν θα το χρησιμοποιούσε μέσα στην καφετέρια.

Όπως νωρίτερα ανέφερε σε ρεπορτάζ το neakriti.gr ο 35χρονος άνδρας από τον ορεινό Μυλοπόταμο είχε στο ενεργητικό του καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και όπλα που εκκρεμούσαν, όπως ανέφεραν ασφαλείς πληροφορίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News