Ρέθυμνο: Την «τύφλωσε» ο έρωτας και της «έφαγε» δήθεν στρατιωτικός 2.500 ευρώ

Κρήτη
Ρέθυμνο: Την «τύφλωσε» ο έρωτας και της «έφαγε» δήθεν στρατιωτικός 2.500 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 34χρονη συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα απάτης λίγες ημέρες αργότερα όταν είχαν μπλοκάρει οι λογαριασμοί της και είχε σταματήσει κάθε επικοινωνία ο «σύντροφός» της

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε μια 34χρονη από το Ρέθυμνο, η οποία επιχείρησε να βρει σύντροφο από εφαρμογή γνωριμιών στο ίντερνετ.

Ένας άγνωστος άνδρας της συστήθηκε ως στρατιωτικός και μετά από περίπου ένα μήνα συνομιλίας τους της εξέφρασε την επιθυμία να την γνωρίσει, όμως όπως της είπε βρισκόταν σε αποστολή εκτός Αμερικής και είναι δύσκολη η πρόσβασή του σε λογαριασμούς και ίντερνετ.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 34χρονη στην αστυνομία της είπε πως για να έρθει στην Κρήτη να την γνωρίσει θα πρέπει να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του. Ένας συνεργάτης του από την Αμερική θα της έστελνε ένα δέμα με τα χαρτιά του και χρήματα, όμως για να παραλάβει το δέμα θα έπρεπε όπως της είπε να κατεβάσει μια εφαρμογή όπου θα πλήρωνε για να παραλάβει το πακέτο.

Η 34χρονη μπήκε στο link που της έστειλε ο δήθεν φίλος για να κατεβάσει την εφαρμογή συμπλήρωσε τα στοιχεία και τους κωδικούς της και πλήρωσε για το «δέμα».

Λίγες ημέρες μετά συνειδητοποίησε ότι έχει πέσει θύμα απάτης καθώς ο λογαριασμός της είχε κλειδώσει και ο «στρατιωτικός» είχε σταματήσει κάθε επικοινωνία μαζί της. Η «γνωριμία» στοίχησε στην 34χρονη από το Ρέθυμνο 2.500 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News