Τσικνοπέμπτη στα Μάλια: Ξέφρενο πάρτι με συνοδεία τυμπάνων

Κρήτη
Τσικνοπέμπτη στα Μάλια: Ξέφρενο πάρτι με συνοδεία τυμπάνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρέλαση με τη συνοδεία των τυμπάνων θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία Μαλίων στον Άγιο Νεκτάριο, με κατάληξη στο ίδιο σημείο, όπου και θα ακολουθήσει τρελό πάρτι με μουσική από τον DJ Mfrag

Μια καταπληκτική βραδιά για την Τσικνοπέμπτη ετοιμάζουν οι διοργανωτές του Μαλιώτικου Καρναβαλιού, ενός από τα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα της Κρήτης.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, όλοι ντυμένοι ως Γιατροί, Νοσοκόμοι και Τραυματίες θα ψάχνουν τη θεραπεία και θα πάρουν τους δρόμους των Μαλίων την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου... Κι από ό,τι φαίνεται τη θεραπεία έχει η Ομάδα Τυμπάνων Αντικρουστοί!

Η παρέλαση της... Μαλιώτικης Παρέας με τη συνοδεία των τυμπάνων θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία Μαλίων στον Άγιο Νεκτάριο στις 18:00, με κατάληξη στο ίδιο σημείο, όπου και θα ακολουθήσει τρελό πάρτι με μουσική από τον DJ Mfrag. Θεατρικό παιχνίδι, face painting, ξυλοπόδαροι, show με μπουρμπουλήθρες από τους Bango Bongo και ρίψη βεγγαλικών είναι μόνο κάποια από αυτά που θα συμβούν σε αυτή την εντυπωσιακή βραδιά! Σουβλάκια, ποτά, αναψυκτικά, ποπ κορν και μαλλί της γριάς θα προσφέρονται σε συμβολική τιμή.

«Η πόλη ξυπνά και τα Μάλια γεμίζουν χαρά, κέφι, χορό και ξεφάντωμα... Περαστικά σε όλους!!!», αναφέρουν οι διοργανωτές του Μαλιώτικου Καρναβαλιού.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News