Το 1ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου έκοψε την πίτα του

Κρήτη
Το 1ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου έκοψε την πίτα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε μια όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, ανήμερα των Τριών Ιεραρχών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου φρόντισε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το καλό του χρόνου

Τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών στις 30 Ιανουαρίου επέλεξε το 1ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου να κόψει την καθιερωμένη πίτα του.

Μέσα σε μια όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα για μαθητές κι εκπαιδευτικούς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου φρόντισε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το καλό του χρόνου, όπως συνηθίζεται. Κάθε μαθητής του σχολείου είχε να περιμένει το δικό του κομμάτι από τη βασιλόπιτα. Όποιος ή όποια θα έβρισκε το φλουρί, θα λάμβανε και το δωράκι του από τον Σύλλογο Γονέων. Η αγωνία μεγάλωνε, όμως ο τυχερός μαθητής δεν άργησε να βρεθεί. Με χαρά παρέλαβε το δώρο του,  προσφορά κι αυτό από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Αμέσως μετά, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου έκοψαν και τη δική τους βασιλόπιτα. Η διευθύντρια του Λυκείου, κ. Άννα Μυρωνάκη, έκοψε την πίτα κι ευχαρίστησε θερμά την πρόεδρο Ειρήνη Κουτσαλεδάκη και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με την ευχή να έχουν όλοι μια ευτυχισμένη νέα χρονιά με ζητούμενο την καθολική υγεία!

Στη συνέχεια, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σε συνεργασία με το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του σχολείου, προχώρησε στη λαχειοφόρο κλήρωση γεμάτη από ξεχωριστά δώρα, προσφορές από φίλους και φίλες, γονείς, συμπολίτες και συμπολίτισσες του Ρεθύμνου.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου Ειρήνη Κουτσαλεδάκη, Δέσποινα Μαυράκη, Ολυμπία Μουσιάδου, Μανώλης Κανδηλιεράκης, Νάντια Μαυράκη Βρεττού, Φραγκίσκος Δασκαλάκης, Αλέξανδρος Παπαδάκης, Μαρία Κανακάκη και Ηρακλής Κυριανιτάκης με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά όσους συνεισέφεραν στη διοργάνωση για την κοπή της πίτας και για την επιτυχή έκβαση της λαχειοφόρου αγοράς.

Ειδικότερα, ευχαριστούν θερμά το πρακτορείο του Γαβριήλ Τσουντάνη, το εστιατόριο «Πρίμα Πλώρα», το ζαχαροπλαστείο «Κανακάκη», το εστιατόριο «Peperoncino», τα Οπτικά Ανδρουλάκη, τις εκτυπώσεις «Express», το SΤΙLIO TATTOO, το βιβλιοπωλείο «Κλαψινάκης», το φαρμακείο «Χαρκιανάκης Νικ.», την επιχείρηση «Mystico», την επιχείρηση Γιαννούλης παιχνίδια «G Toys», το εστιατόριο «Souvlaki Bar», το κρεοπωλείο Αντωνάκης, εμπόριο Περνιεντάκης Δ. Α.Ε. Β.Ε. και  το αρτοποιείο Αρτόζα -Αποστολάκης Γιώργος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News