Τυμπάκι: Αύριο, 14 Φεβρουαρίου οι απολογίες των Πακιστανών που λήστεψαν με μπαλτά συμπατριώτη τους

Κρήτη
Τυμπάκι: Αύριο, 14 Φεβρουαρίου οι απολογίες των Πακιστανών που λήστεψαν με μπαλτά συμπατριώτη τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι Πακιστανοί που φέρονται να λήστεψαν έναν 35χρονο συμπατριώτη τους, οδηγήθηκαν μέσα στο σαββατοκύριακο ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος

Αύριο Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν οι συλληφθέντες αλλοδαποί που φέρονται να εμπλέκονται στη ληστεία με… μπαλτά που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο Τυμπάκι της Μεσσαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι Πακιστανοί που φέρονται να λήστεψαν έναν 35χρονο συμπατριώτη τους, οδηγήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εν λόγω κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τρίτη. Μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Το περιστατικό που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Μεσσαράς έλαβε χώρα προχθές το απόγευμα στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ., τέσσερις αλλοδαποί άρπαξαν το ποσό των 400 ευρώ από 35χρονο αλλοδαπό, απειλώντας τον με έναν μπαλτά!

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, οι τέσσερις δράστες χρησιμοποίησαν σωματική βία σε βάρος του 35χρονου. Εντούτοις, δεν άργησαν να συλληφθούν.

Από την προανάκριση των στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, διαπιστώθηκε ότι δράστες της επίθεσης ήταν δύο 28χρονοι, ένας 36χρονος κι ένας 53χρονος.

Οι τέσσερις άνδρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Φαιστού και του ΤΑΕ Μεσσαράς.

Όπως έγινε, μάλιστα, γνωστό στην κατοχή του ενός εξ αυτών (του 36χρονου) βρέθηκαν -και κατασχέθηκαν- τόσο τα 400 ευρώ, όσο κι ο μπαλτάς.

Επισημαίνεται ότι το κλεμμένο χρηματικό ποσό επιστράφηκε στον 35χρονο.

Οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας περί όπλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News