Ηράκλειο: Το μήνυμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

Κρήτη
Ηράκλειο: Το μήνυμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού τηρήθηκε, σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ενός λεπτού σιγή - Το μήνυμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ηράκλειο

Έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας (13/2), στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες εβδομάδες, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο πρώην υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής έδωσε σκληρή, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.  Για τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού τηρήθηκε, σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ενός λεπτού σιγή. 

Βαρδάκης; Καλό σου ταξίδι φίλε Νεκτάριε

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας πραγματικός μαχητής, ένας γνήσιος άνθρωπος. Συγκλονιστήκαμε όλοι με το μεγαλείο της ψυχής σου, αλλά και με το τελευταίο σου μήνυμα για συστράτευση στον αγώνα για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη, αρχές που πάντα οδηγούσαν το δρόμο σου. Καλό σου ταξίδι φίλε Νεκτάριε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.», δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης.

Ηγουμενίδης; Θα μας λείψει πολύ και από τη Βουλή και από τις δύσκολες μάχες

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού εξέφρασε ο Νίκος Ηγουμενίδης. «Ο Νεκτάριος Σαντορινιός έφυγε εξαιρετικά νωρίς. Μάχιμος σύντροφος για τα δύσκολα, ένας αγωνιστής που δεν το έβαζε κάτω και προσωπικά ένας πολύτιμος φίλος στη Βουλή με τον οποίο μοιραζόμασταν σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια σκέψεις και ανησυχίες. Η θητεία του στο υπουργείο Ναυτιλίας ανέδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες. Σταθερά στο πλευρό των αδύναμων, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να επιλύσει την παραμικρή λεπτομέρεια. Με όπλο την αγάπη του για τον τόπο του τα Δωδεκάνησα, έδινε τον καλύτερο του εαυτό για μια νησιωτική πολιτική για τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων των νησιών. Θα μας λείψει πολύ και από τη Βουλή και από τις δύσκολες μάχες που έχουμε μπροστά μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Μαμουλάκης: Πώς να αποχαιρετίσεις τον Νεκτάριο Σαντορινιό;

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Μόνο θλίψη. Πώς να αποχαιρετίσεις τον Νεκτάριο Σαντορινιό; Έναν άνθρωπο που ήταν ο ορισμός της αξιοπρέπειας, της μαχητικότητας και της ευγένειας; Έναν Αγωνιστή που πάλεψε με σθένος δίνοντας μαθήματα θάρρους και δύναμης. Αντίο Νεκτάριε. Αντίο σύντροφε. Άφησες πίσω σου ισχυρό αποτύπωμα και πλούσια παρακαταθήκη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους αγαπημένους σου.».​

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News