Σημαντική βράβευση για τον Όμιλο Καράτζη από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης - Ίκαρος

Κρήτη
Σημαντική βράβευση για τον Όμιλο Καράτζη από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης - Ίκαρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική βράβευση για τον Όμιλο Καράτζη από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης - Ίκαρος

Σε μια λαμπρή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης - Ίκαρος τίμησε τον Όμιλο Καράτζη για τη διαρκή στήριξή του. Ακόμη, βραβεύτηκαν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος Β‘ για την προσφορά του ίδιου και της εκκλησίας στην πρόοδο της Κρήτης, αλλά και ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής για τη σπουδαία συμβολή του στην τέχνη.

Ο Εμμανουήλ Μιχαλάκης, Αναπληρωτής Διευθυντής του Ομίλου Καράτζη, παραλαμβάνει το βραβείο

Την τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου Φαιστός των Μινωικών Γραμμών, τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες του τόπου, ενώ από την πλευρά του Ομίλου Καράτζη έδωσαν το “παρών” ο κ. Μιλτιάδης Καράτζης, γιος του Αντώνη Καράτζη, και ο κ. Εμμανουήλ Μιχαλάκης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ομίλου.

Οι κ.κ. Γιάννης Σμαραγδής, Εμμανουήλ Μιχαλάκης, Μιλτιάδης Καράτζης

Επίσης, βραβεία απονεμήθηκαν στον παλαίμαχο αθλητή του Συλλόγου Βασίλειο Ανδρουλάκη, τον πρώην αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κωνσταντίνο Χατζημηνά και τον έφορο αγώνων του Συλλόγου Ευάγγελο Πολλάκη. Για την αρωγή τους στο έργο του Συλλόγου μέσω χορηγιών τιμήθηκαν η Παγκρήτια Τράπεζα και οι Μινωικές Γραμμές και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Λουκάς Σιγάλας.

Ο Μιλτιάδης Καράτζης και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος

Ο κ. Εμμανουήλ Μιχαλάκης, Αναπληρωτής Διευθυντής του Ομίλου, ανέφερε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη βράβευση. Καθώς ο Όμιλος Καράτζη αναγνωρίζει το σημαντικό έργο του Συλλόγου, αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που συνεισφέρουμε.”

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News