Η οικογένεια της Ιωάννας Μελάκη ευχαριστεί το πυροσβεστικό σώμα - «Η βοήθειά σας ήταν βάλσαμο στις ψυχές μας»

Κρήτη
Η οικογένεια της Ιωάννας Μελάκη ευχαριστεί το πυροσβεστικό σώμα - «Η βοήθειά σας ήταν βάλσαμο στις ψυχές μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ευχαριστήρια Επιστολή της οικογένειας Ιωάννας Μελακη, προς τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Γεώργιο Πουρναρά

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλησε να πει η οικογένεια της Ιωάννας Μελάκη, πρόεδρου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Γεώργιο Πουρναρά για τη συνδρομή του και τη συμπαράστασή του στο βαρύ πένθος του μετά την απώλεια του συζύγου της. Στην επιστολή, αναφέρονται τα εξής: «Αρχηγέ μου,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ,από τα βάθη της καρδιάς μας, για την συμπαράσταση σας, στο βαρύ πένθος μας, στον αιφνίδιο θάνατο του λατρευτού, συζύγου και πατέρα μας..

Σ’ αυτό το βαρύ πένθος, που έπληξε απροσδόκητα την οικογένεια μας, ήταν βάλσαμο, στις ψυχές μας ,η προσωπική σας μέριμνα στα της διαδικασίας της Εξόδιου ακολουθίας, με αποστολή στεφάνου, τιμώντας το εκλιπόντα μέλος της πυροσβεστικής οικογένειας . Διότι εσείς στο Πυροσβεστικό Σώμα, νιώθετε αδέλφια μεταξύ σας και νιώθετε απώλεια όταν ένα μέλος εδημισει.

Η Πυροσβεστική οικογένεια, τον τίμησε, όπως εκείνος θα ήθελε, καθώς ήταν μια υπηρεσία που λάτρεψε, υπηρέτησε με πάθος και αυτοθυσία, δείχνοντας τον δρόμο στον μοναχογιό του Γιώργο, να  ακολουθήσει τα πατήματα του.

Για όλα τα παραπάνω, σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμε

Με εκτίμηση

Η  Οικογένεια

Ιωάννας Μελακη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News