Νυχτερινό οδοιπορικό στις ''παγωμένες'' περιοχές της Κρήτης (vid)

Κρήτη
Νυχτερινό οδοιπορικό στις ''παγωμένες'' περιοχές της Κρήτης (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νύχτα χιονιά στην Κρήτη - Εικόνες πολικού ψύχους σε απευθείας μετάδοση από την Κρήτη TV και την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»

Νυχτερινό οδοιπορικό στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» στις περιοχές που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία με το χιόνι και το πολικό ψύχος να θέτουν εμπόδια στις μετακινήσεις. Η δημοσιογράφος της Κρήτη TV,  Έλλη Κοκάλη, σε απευθείας σύνδεση κατέγραψε την κίνηση των οχημάτων στην χιονισμένη Αγία Βαρβάρα, διασχίζοντας με το αυτοκίνητο τις περιοχές την ώρα της χιονόπτωσης. Ο παγετός έκανε και κάνει εξαιρετικά δύσκολη την μετακίνηση με τους δρόμους στην δίαρκεια της νύχτας να θυμίζουν παγοδρόμια.

Παράλληλα, η ανταποκρίτρια στο Ρέθυνο, Στελλα Μαθιουδάκη, κινήθηκε στις περιοχές του Μυλοποτάμου από το Πέραμα, μέχρι και λίγο έξω από το Γαράζο μιας και ο δρόμος από το συγκεκριμένο χωριό μέχρι και τα Ανωγεια ήταν στρωμένος με χιόνι και η θερμοκρασία φλέρταρε με το μηδέν.

Την ίδια ώρα ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Λεονταράκης, μιλώντας στην εκπομπή περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στους ορεινούς και ημιορεινούς όγκους του νησιού, εφιστώντας την προσοχή των οδηγων και τις επόμενες μέρες μιας και με την υποχώρηση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» θα παραμείνει για αρκετά 24ωρα ο παγετώς ακόμα και στις αστικές περιοχές κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη αλλά και επικίνδυνη την κίνηση των οχημάτων τις πρωινές αλλά και νυχτερινές ώρες.

Δείτε το εκτενές ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News