Ο Αντώνης Καράτζης βραβεύτηκε από τον Σύλλογο της Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη

Κρήτη
Ο Αντώνης Καράτζης βραβεύτηκε από τον Σύλλογο της Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βράβευση για την μακρόχρονη προσφορά του στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου φίλων της Μονής

Για τη μακρόχρονη συνεισφορά του στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη βραβεύτηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνιος Καράτζης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κ. Καράτζης παραλαμβάνει το βραβείο από τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου φίλων της μονής. Την πίτα έκοψαν ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος και ο κ. Αντώνιος Καράτζης.

Κοπή της πίτας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς στο κτήμα Αναδρομές “ΗΒΗ” στις Κάτω Αρχάνες την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, ενώ το “παρών” έδωσαν σημαντικοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου & υποψήφιος βουλευτής, Γρηγόριος Πασπάτης, ο Συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κεφαλογιάννης και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παρασύρης Φραγκίσκος.

Από αριστερά οι κ.κ. Μαρίτα Καράτζη, Νανά Καράτζη, Γιούλια Καράτζη, Αντώνης Καράτζης, Γιώργος Βενέρης

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γεύμα μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η εμπορική διευθύντρια του Ομίλου Κρήτη TV κ. Ελένη Κοκοσάλη και ο Πρόεδρος του Ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνιος Καράτζης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Καράτζη κ. Αντώνιος Καράτζης δήλωσε σχετικά: “Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Όμιλο Καράτζη. Δεσμευόμαστε πως, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα σταθούμε αρωγοί στο σημαντικό έργο της μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, συμβάλλοντας στην υλοποίηση του οράματος της.”

Περισσότερες εικόνες από την εκδήλωση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News