default-image

Δήμος Ηρακλείου: Ποια σχολεία κλείνουν λόγω της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα" - Πιθανή η τηλεκπαίδευση και στην πόλη

Κρήτη
Δήμος Ηρακλείου: Ποια σχολεία κλείνουν λόγω της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα" - Πιθανή η τηλεκπαίδευση και στην πόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισήμως δεν έχει εκδοθεί ανακοίνωση από τον Δήμο Ηρακλείου για τηλεκπαίδευση μόνο για τα κλειστά σχολεία

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 

Πιθανόν να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία του Γοργολαϊνίου, δημοτικής κοινότητας του Ηρακλείου, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση για τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν ο Δήμος Ηρακλείου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι εξαιτίας των καιρικών συνθηκών με απόφαση της Αντιδημάρχου Παιδείας δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου τα σχολεία σε Άνω και Κάτω Ασίτες, Άγιο Μύρωνα και Πύργου. Τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου και μέχρι νεοτέρας, θα λειτουργήσουν κανονικά".

Από την εξέλιξη της κακοκαιρίας ως τώρα δε φαίνεται στο σχεδιασμό να υπάρχει πλάνο για να κλείσουν άλλα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου ωστόσο αν τα φαινόμενα ενταθούν πολύ τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει τέτοια απόφαση και να ανακοινωθεί. Την ίδια στιγμή όμως καταφθάνουν email από αρκετά σχολεία προς γονείς παιδιών που φοιτούν στο Ηράκλειο ότι υπάρχει πιθανότητα τηλεκπαίδευσης τις επόμενες ημέρες αρχής γενομένης από τη Δευτέρα. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Ηρακλείου αν όντως ισχύσει τηλεκπαίδευση και στα σχολεία της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News