default-image

Ηράκλειο: Στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ο Σωκράτης Βαρδάκης

Κρήτη
Ηράκλειο: Στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ο Σωκράτης Βαρδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στο Ηράκλειο έδωσε το «παρών» ο Ηρακλειώτης βουλευτής, Σωκράτης Βαρδάκης

Στην τελετή εγκαινίων του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κρήτης στο Ηράκλειο παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης, όπου δήλωσε:

«Εδώ και 32 χρόνια, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, επιδεικνύει πλούσιο έργο στους τομείς της επιστημονικής έρευνας, της κατάρτισης, της επιμόρφωσης, της διά βίου μάθησης και της τεκμηρίωσης των θέσεων και των διεκδικήσεων των εργαζομένων.

Αξιοσημείωτη είναι η υποστήριξη και η ενδυνάμωση του εργατικού δυναμικού της χώρας. Στην Κρήτη το ΙΝΕ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση και διευθέτηση προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους, οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται στους επιστημονικούς συνεργάτες του Παραρτήματος στο Ηράκλειο για θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά και συνταξιοδοτικά.

Σαν πρώην πρόεδρος του ΙΝΕ, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους του Ινστιτούτου που συνεχίζουν σε δύσκολους καιρούς να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο για την ενημέρωση, αλλά και για την επίλυση των βλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Ευχόμαστε η σημαντική αυτή δομή, να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της, όπως το πράττει όλα τα χρόνια λειτουργίας της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News