Ηράκλειο: " Ήθελα να δοκιμάσω μαζί με τους φίλους μου" - Ελεύθερος ο 17χρονος με τις 9 συσκευασίες με χασίς

Κρήτη
Ηράκλειο: " Ήθελα να δοκιμάσω μαζί με τους φίλους μου" - Ελεύθερος ο 17χρονος με τις 9 συσκευασίες με χασίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ας σημειωθεί ότι στο πλευρό του ανήλικου συλληφθέντα, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, οι οποίοι αφενός φέρονται να πιάστηκαν εξ απίνης, αφετέρου ήταν εμφανώς στεναχωρημένοι από το συμβάν

Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγη ώρα ο ανήλικος μαθητής ο οποίος έγινε «τσακωτός» το βράδυ της Πέμπτης, σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης του Ηρακλείου, έχοντας πάνω του περίπου 10 γραμμάρια χασίς, τα οποία ήταν χωρισμένα σε 9 ισοβαρείς συσκευασίες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο ανήλικος ο οποίος είναι ηλικίας 16,5 ετών, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή κατοχής (κακούργημα), παραπέμφθηκε σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Ο μαθητής, ο οποίος συνοδευόταν από τον συνήγορο υπεράσπισής του Ελευθέριο Κάρτσωνα φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του πως αποφάσισε να κάνει μαζί με φίλους του πρώτη φορά πειραματικά χρήση κάνναβης.

Ο μικρός φέρεται να είπε επίσης ότι ήταν η πρώτη φορά που προμηθεύτηκε κάνναβη και ότι αυτή ήταν μοιρασμένη σε συσκευασίες, για να τη μοιραστεί με φίλους του και σε καμία περίπτωση για να την πουλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής παρουσιάστηκε εμφανώς μετανιωμένος.

Μετά το πέρας της απολογίας του, αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο ως αναμορφωτικό μέτρο ανατέθηκε η επιμέλειά του στην επιμελήτρια ανηλίκων.

Ας σημειωθεί ότι στο πλευρό του ανήλικου συλληφθέντα, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, οι οποίοι αφενός φέρονται να πιάστηκαν εξ απίνης, αφετέρου ήταν εμφανώς στεναχωρημένοι από το συμβάν.

Εξάλλου, σε βάρος του πατέρα του ανηλίκου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο ανήλικος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που κινείτο πεζός επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Σε έλεγχο που του έγινε από αστυνομικούς, εντοπίστηκε η ποσότητα χασίς των 10 γραμμαρίων, η οποία, όπως προαναφέρθηκε, ήταν μοιρασμένη σε 9 μικρές συσκευασίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News