Μινωικές Γραμμές: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης (pics)

Κρήτη
Μινωικές Γραμμές: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Μινωικές Γραμμές παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου στα κεντρικά γραφεία τους στο Ηράκλειο

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 στα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, ο οποίος μετά την πραγματοποίηση του Αγιασμού και την ευλογία της βασιλόπιτας απηύθυνε τις πατρικές και εόρτιες ευχές του προς τη Διοίκηση και το προσωπικό, υπογραμμίζοντας την πολύτιμη προσφορά και την κοινωνική ευαισθησία που εμπράκτως επιδεικνύει εδώ και χρόνια η εταιρεία.  

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Σεβασμιώτατος, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους των γραφείων, να συνομιλήσει και να ευχηθεί προσωπικά σε όλους τους εργαζόμενους.

Με τη σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, κ. Λουκάς Σιγάλας, ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψή του, ευχόμενος και εκείνος καλή χρονιά σε όλους τους παριστάμενους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News