Συγκινητική ανταπόκριση για την 15χρονη Ανθή που δίνει τη δική της μάχη με οστεοσάρκωμα (vid)

Κρήτη
Συγκινητική ανταπόκριση για την 15χρονη Ανθή που δίνει τη δική της μάχη με οστεοσάρκωμα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ύστερα από μια ανάρτηση της Αποστολής Αγάπης μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για να μεταφερθεί η 15χρονη Ανθή στο εξωτερικό και να κάνει το χειρουργείο της

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου για τη μικρή Ανθή από το Ηράκλειο η οποία δίνει μάχη με το οστεοσάρκωμα.

Ύστερα από μια ανάρτηση της Αποστολής Αγάπης μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για να μεταφερθεί η 15χρονη Ανθή στο εξωτερικό και να κάνει το χειρουργείο της.

Τραγικό είναι το γεγονός ότι η οικογένεια έχασε τον μικρό της γιο το 2014 στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και ένα χρόνο μετά νόσησε η κόρη της με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού.

Μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Αποστολή Αγάπης αναφέρει: «Μια  μονογονεϊκή οικογένεια το 2014 έχασε τον μικρό της γιο στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και ένα χρόνο μετά νόσησε η κόρη της με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού. Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα, όμως χειρουργικά έπρεπε να μεταβούν στη Γερμανία για την αφαίρεση του όγκου και τη συνέχεια των χημειοθεραπειών καθώς στην Ελλάδα δεν μπορούσε να γίνει.

Από το 2015 έως και σήμερα η μικρή έχει κάνει ήδη 7 χειρουργικές επεμβάσεις με δυσβάσταχτο για την οικογένεια κοστολόγιο κάθε φορά.

Στις 12 Φεβρουάριου 2023 έχει ένα ακόμη χειρουργείο.

Εκκρεμούν ακόμα 20.000 ευρώ ώστε να συμπληρωθεί το ποσό και να φύγει η μικρή για Γερμανία και οι μέρες λιγοστεύουν». Μέσα σε λίγες ώρες που κοινοποιήθηκε το ποστ τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί!

Η ανταπόκριση του κόσμου που ήθελε να βοηθήσει το 15χρονο κορίτσι ήταν συγκινητική. Μια επιχειρηματίας από την Αθήνα προσφέρθηκε να καλύψει όλο το ποσό για να μεταφερθεί η 15χρονη Ανθή στη Γερμανία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News