Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Μελάκη - Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της

Κρήτη
Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Μελάκη - Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Μελάκη στην προσωπική της σελίδα στο Facebook

Δύσκολες ώρες για την πρόεδρο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, Ιωάννα Μελάκη, καθώς έφυγε από την ζωή ο σύζυγός της.

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media και πιο συγκεκριμένα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, προχώρησε σήμερα η κ. Μελάκη, όπου ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της συγγενείς και φίλους, το πλήρωμα του 166, τους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Χανίων, για την μάχη που έδωσαν να κρατήσουν στην ζωή τον σύζυγό της.

Παράλληλα ευχαριστεί τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και των Πυροσβεστικων υπηρεσιών Χανίων για την συμπαράστασή τους, καθώς και τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της πόλης των Χανίων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

«Σας ευχαριστώ όλους, από τα βάθη της καρδιάς μου, συγγενείς, φίλους, το πλήρωμα του  166, για την άμεση ανταπόκρισή του, στις 31-1 2023. και ώρα 1.30 πρωινή, τους γιατρούς και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, για την προσπάθεια που έδωσαν, να επαναφέρουν στη ζωή τον σύζυγο μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού  Σώματος και των  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, για την συμπαράσταση στο πένθος μας, με την  συμμετοχή στην εξόδιο ακολουθία αντιπροσωπευτικής  αποστολής, την κατάθεση Στεφάνων, την παράσταση τιμητικού Αγήματος.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της πόλεως Χανίων, για τον υπέροχο αποχαιρετιστήριο λόγο του.

Τέλος, ευχαριστούμε τους ιερείς του ιερού ναού Κων/νου και Ελένης, Νέα Χώρα

Για όλους που σταθήκατε και μας στηρίξατε με οποιοδήποτε τρόπο, σε αυτό το βαρύ πένθος της οικογένειας μας και για όλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μας

Νοιώθουμε ευγνώμονες...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News