Κρήτη

Μαμουλάκης: «Σε εκρηκτικά επίπεδα η ακρίβεια - Φιάσκο το καλάθι του νοικοκυριού» (vid)

«Νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν βγάζουν τον μήνα, ενώ δέκα φίλοι της κυβέρνησης βγάζουν κάθε μήνα όσα έβγαζαν σε μία πενταετία», αναφέρει ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αυξήσεις που φτάνουν πάνω από 140% καταγράφονται στις τιμές των προϊόντων πρώτης ανάγκης, σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική-Συμμαχία, βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί για τους δοκιμαζόμενους πολίτες προχωρώντας καθαρά σε πειραματισμούς που οδηγούν στη φτωχοποίησή τους εν αντιθέσει με τους «δέκα φίλους της» που «βγάζουν κάθε μήνα όσα έβγαζαν σε μία πενταετία», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παρακάτω η on camera δήλωση του Χ. Μαμουλάκη:

«Σε είδη πολυτελείας έχουν μετατραπεί τα προϊόντα πρώτης ανάγκης με τους πειραματισμούς της κυβέρνησης. Αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων από 70% έως και 146% καταγράφονται σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως αποκαλύπτει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας - ΓΣΕΕ. Η ασυδοσία και η παντελής έλλειψη ελέγχων οδήγησαν το 2022 στην αύξηση της τιμής, με ταυτόχρονη μείωση της ποσότητας της συσκευασίας, σε 238 τρόφιμα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται να προχωρήσει σε παρεμβάσεις μείωσης φόρων και ρύθμισης της αγοράς όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Συνεχίζει μια πολιτική που ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα, αδιαφορώντας για τους δοκιμαζόμενους πολίτες. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν βγάζουν τον μήνα, ενώ δέκα φίλοι της κυβέρνησης βγάζουν κάθε μήνα όσα έβγαζαν σε μία πενταετία.

Μόνη διέξοδος, η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική διακυβέρνηση. H νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις εκλογές και μία νέα οικονομική πολιτική που θα βασίζεται σε: Δίκαιη αύξηση εισοδημάτων, δίκαιη αναδιανομή με τέλος στην αισχροκέρδεια, δίκαιη ρύθμιση χρεών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια