Χρήστος Στρατάκης: «Ήρθε η ώρα η δική μου γενιά να δώσει τη μάχη της»

Κρήτη
Χρήστος Στρατάκης: «Ήρθε η ώρα η δική μου γενιά να δώσει τη μάχη της»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη δήλωση του Χρήστου Στρατάκη για την ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην ΠΕ Ηρακλείου

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εκλογές ο Χρήστος Στρατάκης απηύθυνε το δικό του μήνυμα στον κόσμο αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ήρθε η ώρα η δική μου γενιά να δώσει τη μάχη της, με απόλυτο σεβασμό στο ιστορικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και όσα αυτό σηματοδότησε διαχρονικά, με θετικό πάντα πρόσημο για τη χώρα και τους πολίτες».

Ακολουθεί το μήνυμά του κ. Στρατάκη:

Φίλες και φίλοι,

Στις εθνικές εκλογές που έρχονται, είμαι ένας από τους υποψήφιους με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στον νομό Ηρακλείου και ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν για να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης.

Είναι μεγάλη η ευθύνη να διεκδικείς την εκπροσώπηση του ελληνικού λαού στη Βουλή.

Ειδικά όταν αυτό θέλεις να γίνει με σεμνότητα, με ειλικρίνεια, με σοβαρότητα και με διάθεση για προσφορά στο κοινό καλό.

Από μικρός έμαθα ότι η πολιτική δεν πρέπει να είναι συναλλαγή και διαπραγμάτευση, δεν πρέπει να είναι διαπλοκή και πελατειασμός, αλλά αντίθετα πρέπει να διέπεται από αρχές και αξίες, πάνω στις οποίες χτίζεται η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός.

Ήρθε η ώρα η δική μου γενιά να δώσει τη μάχη της, με απόλυτο σεβασμό στο ιστορικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και όσα αυτό σηματοδότησε διαχρονικά, με θετικό πάντα πρόσημο για τη χώρα και τους πολίτες.

Θέλουμε να αποτελέσει ξανά, η Αλλαγή της Ελλάδας στο παρόν και το μέλλον, το ζητούμενο, το διακύβευμα των εθνικών εκλογών.

Άλλωστε οι καιροί το απαιτούν, η συγκυρία το επιβάλλει, ενώ την ίδια ώρα η ατέρμονη διαμάχη κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν προσφέρει διέξοδο και λύσεις, αλλά αντίθετα περιορίζεται σε μία αέναη διεκδίκηση θώκων και εξουσίας.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω έναν τίμιο, ελπιδοφόρο και νικηφόρο αγώνα, ώστε μαζί με σας, με τη δική σας ψήφο και εμπιστοσύνη, το προοδευτικό Ηράκλειο να στείλει στις επόμενες εθνικές εκλογές το μήνυμα της Πολιτικής Αλλαγής με την αλλαγή πολιτικής προς προοδευτική κατεύθυνση.

Ήρθε η ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί πραγματικά για το Ηράκλειο, να αναδείξουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τις προοπτικές του και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για παραγωγή νέου πλούτου.

Για κοινωνική δικαιοσύνη, για ίσες ευκαιρίες, για μια ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Χρήστος Εμμ. Στρατάκης

Γεωπόνος-Πληροφορικός BSc-MSc

Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News