ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Κυριακή 29 Ιανουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον δήμο Ηρακλείου στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π. Κανελοπούλου μετά παρόδων. Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη, πρατήριο καυσίμων Ξενάκη, Nissan Βενέρη, επιχειρήσεων Γρηγόρη, Βαμβουκάκη, Μερονιανάκη.Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ. σταθμού ΕΡΑ - 4, του s.m. Σκλαβενίτη και του ξενοδοχείου Κοράλι.

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον δήμο Ηρακλείου στο κέντρο του Ηρακλείου, τμηματικά στις οδούς Μονοφατσίου, Μαρογιώργη, Γιαννίκου, Βροντησίου, Λουτσάκη, Καλογήρου, Ριανού, Ρωμανού, Κουνάλη Χουλογιάννη, Θεασσαλονίκης και Μυλοποτάμου. Επίσης στην οδό Σπιναλόγκας από την οδό Ρωμανού μέχρι την οδό Γιαννίκου.                                

Από 10:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. στον δήμο Ηρακλείου, στις περιοχές Κορώνη Μαγαρά, εκκλησίας Αγ. Ιωάννη Ελεήμονα, δεξαμενής Μασταμπά, Αναπηρικών, Χρυσοβαλάντου, Σώπατα, Αριφάκη Μετόχι, στο Κορακοβούνι στην περιοχή της επιχείρησης Φοινίτση. Στην Πλατεία Σινάνι, στην περιοχή του πρώην εργ.Βαθυπέτρου, του Ατσαλένιου στην περιοχή του γηπέδου ΠΟΑ και της πρώην ταβέρνας Κουνέλια.Στις οδούς Ηρακλή μετά παρόδων, Λ. Παπαναστασίου από την Λ. Κνωσού έως τέρμα προς το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων, Ούλαφ Πάλμε από την οδό Εθνομαρτύρων έως την οδό Ευμαθίου μετά παρόδων Επίσης στις οδούς Παπαπέτρου Γαβαλά και Εθνομαρτύρων μετά παρόδων και στις περιοχές των επιχειρήσεων s.m. Bασιλόπουλου στην οδό Πετρακογιώργη, s.m. Χαλκιαδάκη στην οδό Ηρακλή και στην οδό Ουλαφ Πάλμε και σκαπτικών Σαριδάκη στην οδό Ούλαφ Πάλμε.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον δήμο Ρεθύμνης, στα Τρία Μοναστήρια, εγκαταστάσεις Ένωσης, περιοχή μεταξύ Γάλλου και Σωματά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News