Αρκαλοχώρι: Οι σεισμόπληκτοι καταγγέλουν απαξιωτική συμπεριφορά από τον υφυπουργό! (vid)

Κρήτη
Αρκαλοχώρι: Οι σεισμόπληκτοι καταγγέλουν απαξιωτική συμπεριφορά από τον υφυπουργό! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως περιέγραψε ο πρόεδρος κ. Γκαγκάτσιος αλλά και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Κοκολάκης ο υφυπουργός αθλητισμού τους απαξίωσε μπροστά στον περιφερειάρχη, βουλευτές, αυτοδιοικητικούς αλλά και φορεί. Φανερά ενοχλημένος ο σύλλογος σεισμόπληκτων "Ελπίδα" που αριθμεί πάνω από 800 μέλη περιέγραψε την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από τον υφυπουργό

Αίσθηση προκάλεσε στην διάρκεια της εκπομπης "Ώρα Αιχμής" στην ΚΡΗΤΗ TV η αποκάλυψη του συλλόγου σεισμόπληκτων "Ελπίδα" για την απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά που δέχτηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου στα πλαίσια συναντησης από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως περιέγραψε ο πρόεδρος κ. Γκαγκάτσιος αλλά και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Κοκολάκης ο υφυπουργός αθλητισμού τους απαξίωσε μπροστά στον περιφερειάρχη, βουλευτές, αυτοδιοικητικούς αλλά και φορεί. Φανερά ενοχλημένος ο σύλλογος σεισμόπληκτων "Ελπίδα" που αριθμεί πάνω από 800 μέλη περιέγραψε την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από τον υφυπουργό.

Ο κ Αυγενάκης προσερχόμενος στο χώρο του ξενοδοχείου σύμφωνα με τον κ Γκαγκάτσιο και τον κ Κοκολάκη απεθυθύνθηκε προς τον σύλλογο με την φράση "ποιοι νομίζετε πως είστε... έχετε καβαλήσει το καλάμι" μάλιστα αυτή η φράση αποτελέσε κόκκινο πανί με την προσβλητική συμπεριφορά του υφυπουργού να έχει πολλούς αυτόπτες μαρτυρες.

Φανερά ενοχλημένος ο σύλλογος σεισμόπληκτων "Ελπίδας" τόνισε πως η παρουσία τους και οι διεκδικήσεις τους ενοχλούν κάποιους επιρρίπτοντας ευθύνες κυρίως στους κυβερνητικούς βουλευτές.

Δεν θα επιτρέψουμε ξανά την απαξίωση από κανένα μιας και διεκδικούμε το αυτονόητο μετά την τεράστια καταστροφή που βιώνει η περιοχή μας.

Το περιστατικό αυτό για μια ακόμα φορά αποτύπωσε την προσβλητική συμπεριφορά απέναντι σε ένα μεγάλο σύλλογο που προσπαθεί να κάνει αυτό που όλο αυτό το διάστημα δεν κάνει η ίδια η πολιτεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News