Ηράκλειο: Η Αποστολή Αγάπης φροντίζει για τα δίδυμα που γεννήθηκαν απρόσμενα στο Βενιζελείου!

Κρήτη
Ηράκλειο: Η Αποστολή Αγάπης φροντίζει για τα δίδυμα που γεννήθηκαν απρόσμενα στο Βενιζελείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια κίνηση αγάπης για τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει στη νεαρή μητέρα και τα δίδυμα αγοράκια της

Ευχάριστα σοκαρισμένη είναι η 22χρονη, που αγνοούσε πως διένυε τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, έφερε στο φως όχι ένα, αλλά δύο μωρά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Στο πλευρό της βρίσκεται σύσσωμη η οικογένειά της, που από χθες το πρωί κερνούν προσωπικό και νοσηλευόμενες της Μαιευτικής Κλινικής για την απρόσμενη δίδυμη χαρά.

Τα δύο αγοράκια, που νοσηλεύονται μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ στη Μονάδα Νεογνών, χαίρουν άκρας υγείας, όπως και η μητέρα, που εξήγησε στους έκπληκτους γιατρούς γιατί τίποτε δεν την έβαλε σε υποψίες για την εγκυμοσύνη.

Ειδικότερα, μία κοπέλα ηλικίας 22 ετών έγινε μητέρα και μάλιστα διδύμων και κυριολεκτικά από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως πια, λίγες ώρες μετά το διπλό σοκ των γεννήσεων, καθώς αγνοούσε πως ήταν έγκυος, η χαρά φαίνεται να περισσεύει. Με γλυκά και κεράσματα η ίδια αλλά και ολόκληρη η οικογένειά της υποδέχονται στη Μαιευτική γιατρούς, μέλη της διοίκησης και των κοινωνικών υπηρεσιών του νοσοκομείου, επαναλαμβάνοντας πως ο πελαργός που ήρθε εν κρυπτώ και επί δύο είναι άκρως καλοδεχούμενος.

Η Αποστολή Αγάπης στηρίζει τη νεαρή μητέρα και τα δίδυμα αγοράκια της κάνοντας της ένα δώρο από καρδιάς για τις ανάγκες που έχοντας συγκεντρώσει σεντονάκια, φορμάκια, είδη προσωπικής υγιεινής κλπ., για τη μητέρα και τα βρέφη, όπως αναφέρουν σε δημοσίευσή τους στο Facebook.

Συγκεκριμένα έχουν συγκεντρωθεί:  

«Η ζωή δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για δύο δίδυμα αγοράκια, καθώς η γέννησή τους ήταν απρόσμενη και ξαφνική.

Ξέρουμε όμως ότι χάρη στη δική σας στήριξη, μπορούμε να φροντίσουμε για τη μαμά και για τα μικρά να δημιουργήσουν κάτι όμορφο και τρυφερό χωρίς στενοχώρια.❤️❤️❤️

Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μας, γιατί μέσα σε μερικές ώρες καταφέραμε να καλύψουμε σχεδόν τα πάντα... Οι ανάγκες έχουν διαμορφωθεί ως εξής 👇👇👇

♦️Παιδική κούνια - κρεβατάκι βρέθηκε❤️

♦️Σεντονάκια βρέθηκαν❤️

♦️Κουβερτάκια βρέθηκαν❤️

♦️Ζιπουνάκια βρέθηκαν❤️

♦️Φορμάκια - ρουχαλάκια βρέθηκαν❤️

♦️Αποστειρωτή βρέθηκε❤️

♦️Μπεμπιλίνο Νο 1-2

♦️Σαμπουάν - αφρόλουτρο για μωρά

♦️Είδη προσωπικής υγιεινής για την μητέρα

♦️ Χαρτικά

♦️Ριλάξ βρέθηκαν❤️

♦️Καρότσι (κατά προτίμηση διδύμων) βρέθηκε❤️

Να πούμε ότι η οικογένεια της μαμάς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης και δυστυχώς θα πρέπει μόνη να παλέψει γι' αυτές τις δύο ψυχές.

Όλοι μαζί είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τα πράγματα και να καλύψουμε τις ανάγκες τους.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα #Διαλυνά_Ροδανθη για  όσους μπορούν να βοηθήσουν.

📌 Εκτάκτως θα ανοίξουμε αύριο Πέμπτη 26/1/23 στις 18:00 -19:00 για να συγκεντρώσουμε τα πρώτα πράγματα.

Παρασκευή 27/1/23 ώρες 9:30-12:30

Δευτέρα 30/1/23 ώρες 9:30-12:30

Διεύθυνση: Λ Παπανδρέου και Κάσου γωνία στην πλαϊνή μεριά του Χαλκιαδάκη.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις ζωές σας!»

«Είναι ευαισθητοποιημένη και αρκετά χαρούμενη»

Πλέον, η νεαρή μητέρα έχει στρέψει την προσοχή της αποκλειστικά στα δύο αγοράκια, που νοσηλεύονται μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ στη Μονάδα Νεογνών, ζητώντας περαιτέρω ενημέρωση.

Ο νεογνολόγος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Μιχάλης Παπαδήμας, μίλησε χθες Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στον τηλεοπτικό φακό της “ΚΡΗΤΗ ΤV”, τονίζοντας: «Μοιραζόμαστε το ενδιαφέρον με τη νεαρή μητέρα. Επιθυμεί να ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση υγείας των παιδιών της. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι ευαισθητοποιημένη και αρκετά χαρούμενη».

Γέννησε στις τουαλέτες!

Η νεαρή από χωριό του Ηρακλείου αγνοούσε πως διένυε τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης, όταν έντονος πόνος στην κοιλιά την κινητοποίησε προχθές Τρίτη, με αποτέλεσμα να αφήσει την εργασία της και να βρεθεί στο Βενιζέλειο. Γέννησε λίγο αργότερα στις τουαλέτες του Ακτινολογικού και στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός. Τόσο γιατροί όσο και νοσηλευτές κατέφτασαν και, έπειτα από 15 λεπτά, κανείς δεν πίστευε στα μάτια του, όταν ένα δεύτερο μωρό ήρθε στο φως. Ήταν μια απροσδόκητη και εντελώς ξαφνική είδηση για όλους.

«Δεν ήξεραν οι γυναικολόγοι εάν θα έβλεπε το φως του ήλιου ένα μωρό ή δύο μωρά. Η μητέρα δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Μετά το πρώτο μωρό, ήρθε και το δεύτερο. Οι γυναικολόγοι πίστευαν πως πρέπει να βγει ο πλακούντας και ξαφνικά τους βγήκε ένα μωρό. Οπότε χρειάστηκε ο συνάδελφος να παρέμβει. Έκανε μικρή ανάλυση και έτσι ήρθαν στον κόσμο δύο μωρά. Τα μωρά πήγαν αρκετά καλά και σήμερα (σ.σ. χθες) δε χρειάζονται οξυγόνο», είπε ο κ. Παπαδήμας.

Χαίρουν άκρας υγείας τα μωράκια - Δεν είχε παρατηρήσει αλλαγές στο σώμα της η 22χρονη

Με βάρος 2 κιλά και 170 γραμμάρια το ένα και 1.990 γραμμάρια το δεύτερο, τα βιαστικά μωράκια χαίρουν άκρας υγείας, με τον κ. Παπαδήμα να κάνει σαφές μέσω του τηλεοπτικού φακού πως έχει ξεκινήσει η σίτιση.

«Ξεκινήσαμε σίτιση σήμερα (σ.σ. χθες). Έχουν κανονικό βάρος και ελπίζουμε να συνεχίζουν να είναι καλά. Ήρθαν δύο μεγάλα μωρά», είπε. Όπως η ίδια η 22χρονη εξήγησε, λόγω θυρεοειδούς οι διαταραχές στην έμμηνο ρύση της ήταν κάτι συνηθισμένο για την ίδια, ακόμη και με πολύμηνη διακοπή. Ταυτόχρονα οι αλλαγές στο σώμα της δεν ήταν τέτοιες που να την υποψιάσουν γι’ αυτή την εγκυμοσύνη, που πέρα από την τεράστια έκπληξη όμως, μόνο ευτυχία φαίνεται πλέον να της έφερε, βλέποντας τη ζωή της να αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό τουλάχιστον περιέγραψαν διοίκηση και ιατρικό προσωπικού του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News